Layanan

Produk Khusus

Minangka pabrik profesional kanggo jubin lan tembok, DEGE Industry Inc bisa nyedhiyakake ewonan desain lantai lan tembok kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem pasar ing saindenging jagad. Iki uga nyedhiyakake layanan OEM, kayata nempel merek dagang lan merek pelanggan ing karton lan sisih mburi lantai utawa panel tembok.

1

Dhukungan Agen Brand

2

Minangka eksportir lantai lan tembok profesional, ndhukung pelanggan supaya bisa mbukak pasar minangka layanan sing penting. DEGE nyedhiyakake alat pangembangan pasar gratis kanggo agen merek, kayata klambi lan tas merek, katalog, rak tampilan, conto, kemasan merek, alat instalasi, lsp.

Dhukungan Transportasi

Nganti saiki, jubin lan bahan tembok kita wis diekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah, mula kita kenal karo macem-macem pasar lan produk. Kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan transportasi sing cepet lan gampang, aku menehi solusi layanan transportasi mandheg.

Perusahaan kita duwe sejarah kerjasama sing dawa karo perusahaan pengiriman lan transportasi internasional utama. Kita bakal milih perusahaan transportasi sing cocog miturut kebutuhan pelanggan, saengga pelanggan bisa seneng layanan transportasi sing lancar.

3

Dhukungan sertifikat

4

Minangka lantai profesionals lan temboks materi hiasan pemasok, kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ekspor lan duwe pemahaman sing beda babagan macem-macem pasar. Kita bisa nyedhiyakake sertifikat ing ngisor iki kanggo idin pelanggan, kayata kontrak, dhaptar kemasan, invoice, tagihan tagihan, sertifikat asal (FOME A, FORM E, FORM B, FORM P, FORM F, FORM N, FTA), Fumigation Certificate , Sertifikat Phytosanitary, sertifikasi Kedutaan Besar, FSC, CE, Soncap lan sapanunggalane.