Kontrol Kualitas

KUALITAS PRODUK FLOORING

Minangka pemasok lantai siji lan mandeg profesional, kontrol kualitas sing ketat penting banget kanggo pangembangan perusahaan. Mula, kita duwe inspeksi lengkap karo departemen inspeksi kualitas lan inspeksi acak dening inspektur kualitas pihak katelu ing proses produksi lantai.

image1
image2

KUALITAS PRODUK FLOORING

Contone, jupuk SPC. Ing tahap ekstrusi kaping pisanan, saben 10-30 menit, departemen inspeksi kualitas bakal mriksa ukuran, goresan permukaan, lan rumus produk semi-rampung.

image3

KUALITAS PRODUK FLOORING

Langkah kapindho yaiku nyoba gloss saka lantai spc. Amarga macem-macem pasar duwe persyaratan sing beda kanggo gloss permukaan lantai spc, kita bakal nggunakake fotometer kanggo nyoba saben batch lan mbandhingake karo persyaratan kontrak.

image4

KUALITAS PRODUK FLOORING

Langkah kaping telu ndeteksi ukuran lan bedane jubin. Amarga kasunyatan manawa akeh pelanggan sing wis tuku jubin sadurunge, kita kudu cocog karo ukuran sadurunge ukurane dibutuhake, saengga rong barang bisa dikumpulake tanpa ana masalah.

image5

KUALITAS PRODUK FLOORING

Kapindho, minangka salah sawijining pamriksan sing apik, tes prabédan dhuwur, iki minangka prekara sing paling penting ing pamriksan lantai, sing langsung mengaruhi kualitas tampilan produk lan uga menehi kritik manawa pemasok profesional.

Kontrol Kualitas WALLS

image6

Umume, WALL dipérang dadi panel tembok njero ruangan lan ruangan. Panel tembok katon sederhana, nanging ora gampang dipilih. Kanggo milih panel tembok sing berkualitas lan murah, sampeyan luwih dhisik kudu mriksa cara mriksa kualitas kasebut. Minangka produsen papan profesional, kita mriksa kabeh aspek produksi kanggo njamin kualitas stabil ing tembok.

image7

Kontrol Kualitas WALLS

Kaping pisanan, warna, amarga panel tembok digawe saka film warna plastik, sing nyebabake saben warna beda-beda beda warna. Supaya ora ana bedane warna sing gedhe, kita bakal ninggalake conto kanggo mbandhingake ing saben batch.

image8

Kontrol Kualitas WALLS

Kapindho, deteksi ukuran, amarga ukuran sing beda-beda bakal nggunakake macem-macem bahan baku, langsung mengaruhi rega panel tembok. Lan ukurane luwih gedhe, kandelane luwih gedhe, panel tembok bakal saya kuwat

image9

Kontrol Kualitas WALLS

Banjur instal lan tes, panel tembok minangka instalasi kunci, kudu dirakit lan dites sadurunge metu saka pabrik kanggo mesthekake panel tembok sing ditampa dening pelanggan ora nyenengake. Akeh pelanggan manca sing seneng tuku lan nginstal dhewe. Pamriksa pabrik iku penting banget.

image10

Kontrol Kualitas WALLS

Sing terakhir yaiku inspeksi kualitas internal panel tembok, sing tahan api, anti banyu, lan tahan UV. Mesthekake panel tembok jangka panjang lan aman