Napa Umume Umume Pilih Lantai SPC?

800x400

Lantai plastik watu SPCdigawe saka polimer polivinil klorida lan resin minangka bahan baku utama. Sawise plastisitas suhu dhuwur ing sheet sing diekstrusi, papat rol nggawe lan nggawe panas lapisan dekoratif film warna lan lapisan tahan aus, lan diproses nganggo lini produksi cat lapisan UV sing digawe adhem. Ora ngemot formaldehida logam abot lan bahan-bahan sing mbebayani, lan lantai 100% ramah lingkungan tanpa formaldehida.

Minangka jinis bahan dekorasi lemah anyar, Lantai watu-plastik SPCmundhak kanthi tarif sing dhuwur banget saben taun lan digunakake ing pirang-pirang lapangan kayata taman kanak-kanak, sekolah, rumah sakit, subway, gymnasium, bus, lan bandara. Lantai SPC duwe kaluwihan luwih apik tinimbang bahan dekorasi lantai liyane, lan wis dikenal lan ditrapake ing bidang perkakas.

Kalorone Lantai SPC lan jubin kayu atosaman, nanging regane ora padha. Regane jubin kayu padhet relatif dhuwur. Regane sakaLantai SPC luwih cocog kanggo masarakat umum lan luwih cedhak karo masarakat. Lantai SPC gampang dilelehake, ora perlu keel, ora ana gelut, ora ana lapisan, ora ana swara sing ora normal.

Kauntungan saka jogan kayu atosyaiku kelas dhuwur lan luwih elastis, sing cocog karo pengalaman sing ditanduri pirang-pirang taun suwene. Nanging, amarga karakteristik bahan kayu kasebut dhewe, gampang banget disandhang lan lembab, lan bakal katon bulging lan retak yen digunakake suwene. , Nyusah banget kanggo ngganti lan ndandani.

Lantai SPC duwe akeh kaluwihan, kayata perlindungan lingkungan sing dhuwur; anti banyu lan tahan lembab; serangga lan mothproof; tahan geni dhuwur; nyerep swara sing apik; ora ana retak, ora ana deformasi, ora ana ekspansi termal utawa kontraksi; regane murah; gampang pangopènan Pangopènan; ora ngemot zat sing mbebayani kayata formaldehida, logam abot, phthalates, lan methanol. Kerugian SPC yaiku kepadatane relatif abot, lan biaya transportasi cukup dhuwur; kekandelane cukup tipis, mula ana sarat tartamtu kanggo rata lemah yen dibandhingake.

Pambangun lantai plastik watu SPC luwih gampang, periode konstruksi disingkat, lan biaya pangolahan kurang. Sikil krasa kepenak, menehi rasa anget lan nyaman marang wong liya. Bahanane entheng, utamane cocog kanggo rekonstruksi bangunan gedhong dhuwur utawa omah-omah lawas, lan bobote 1/1-1-1 / 30 saka bobote watu ing wilayah sing padha. SPC duwe interchangeability, chromatic aberration, lan stabilitas pola sing luwih stabil tinimbang karo watu. Werna kaya, dekorasi luwih kuwat, lan pilihan warna luwih jembar. Gangguan lantai luwih murah tinimbang watu, mlaku luwih aman, lan bisa nggawe lingkungan urip sing luwih apik kanggo pangguna.


Wektu kiriman: Aug-31-2021