Apa Sampeyan Ngerti Babagan Genteng Dek Komposit

1

Decking kayu-plastik DIY seri nuduhake gaya apik karo gambar cilik, sing luwih cocog kanggo mbukak ing plataran utawa loteng.

 

Pisanan, ayo goleki gaya produk:

7B07626344AF4C4AB205071F8DB0FA6A

Kabeh produk siji-sijine. Kothak DIY dikombinasikake kanthi macem-macem cara geometris, lan pola ing arah vertikal lan horisontal ndandani warna, cahya lan bayangan kanthi tepat. Ukuran produke 300 mm X 300 mm.

 

Kanggo nuduhake gambar nyata produk paving seri DIY:

Ing kayu-plastik DIY seri nduweni kaluwihan luar biasa saka instalasi sederhana, operasi cepet, ora ana syarat proses sing rumit, ora prelu nggunakake aksesoris instalasi konvensional, lan ngirit wektu lan biaya instalasi. 

Kadhangkala lapangan sing kudu diaspal ora biasa, mula nalika produk seri DIY nuduhake bakat. Sampeyan bisa nyelehake lantai miturut kekarepan sing nyata, lan platarane luwih alami lan kepenak.

 

Contone, gambar ing ngisor iki:

4DE8BCCFA2BB0E3EBD578A935E149B39

Seri DIY plastik plastik nduweni kinerja produk sing stabil, ora retak, ora ana warping, lan luwih kondusif kanggo saluran lan ngindhari akumulasi banyu sawise udan.

 

Post-maintenance uga gampang banget, cukup diresiki kaya biasane, bocah uga bisa ngatasi kanthi gampang.

 

Plastik kayu minangka bahan bangunan sing dibentuk kanthi extruding serat kayu lan plastik ing proporsi tartamtu. Keuntungan saka resistensi korosi, tahan banyu, resistensi slip, lan resistensi nyandhang. Iki minangka bahan lantai njaba sing disenengi.


Wektu kiriman: Sep-03-2021