Apa Klambi WPC & Kepiye Cara Nggunakake?

7

Klambi WPC minangka istilah arsitektur. Iki uga minangka bahan bangunan sing ramah lingkungan sing umume digunakake ing njobo. Klambi kasebut bisa nambah insulasi lan estetika bangunan kasebut.

 

Salah sawijining kaluwihan klambi paling gedhe yaiku daya tahan lan biaya perawatan sing murah. Bisa digunakake sajrone 10-15 taun. Sistem klambi sing dipasang kanthi bener mbantu bangunan kasebut nyegah retak sing disebabake fluktuasi suhu ekstrem, sinar matahari, angin kenceng, lan polutan udara (kayata cetakan). Klambi bisa nglindhungi bahan ing ngisor iki saka pengaruh kelembapan amarga udan lan salju. Klambi uga bisa ningkatake rating geni kanggo bangunan kasebut. Tes lan deklarasi pabean sing relevan mbuktekake manawa klambi kita duwe rating api B1.

 

Sanajan kaluwihan struktural praktis iki penting, arsitek lan pamilik omah uga bakal milih wujud lan warna klambi miturut gaya, tekstur lan warna kanggo nggawe tampilan estetis sing unik.

 

Yen dibandhingake karo bahan klambi liyane, nggunakake veneer WPC minangka klambi duwe sawetara kaluwihan.

1. Ora perlu pasir utawa segel saben taun, sing bisa dadi proses sing angel kanggo papan, utamane ing njaba sing angel digayuh.

2. Nihan gandum kayu sing sugih lan sifat anti-fading lan anti-foul banget nyedhiyakake estetika sing apik.

3. Ora kaya kayu, digawe saka film plastik daur ulang 95% lan keripik kayu daur ulang, lan menehi garansi 20 taun kanggo sirna lan pewarnaan produk lan proyek komersial lan perumahan.

 


Wektu kiriman: Aug-27-2021