Rising Star of Home Decor ——- Panel Dinding WPC Interior

Panel tembok komposisi kayu-plastik (WPC) tresna banget karo para pelanggan amarga kinerja sing unggul, resistensi retakan lan deformasi, lsp.

 

Opo Panel Dinding WPC?

Panel tembok kayu-plastikora gampang cacat, tahan lembab, tahan serangga, gampang diresiki, lan duwe sifat perlindungan lingkungan. Apik lan loma, macem-macem warna, lan macem-macem aplikasi. Daripada bahan kayu anti korosi, umume digunakake kanggo efek tembok telung dimensi lan dekorasi tembok latar mburi njero ruangan.

Dege fokus ing pangembangan lan produksi plastik kayu foamed saka PVC, yaiku riset lan pangembangan lan produksi bahan plastik kayu sing ramah lingkungan kanggo dekorasi interior.

9.7

Keuntungan panel tembok WPC:

1. perlindungan lingkungan:Panel tembok WPC minangka jinis bahan perlindungan lingkungan sing anyar. Lumahing ora dicet nganggo cat, nanging digawe saka kayu lan plastik, sing nyuda isi zat mbebayani kayata formaldehida, lan aman lan ramah lingkungan.

2. Rugi cukup sithik: panel tembok wpc kothong ing njero ruangan, saengga luwih akeh bahan sing bisa disimpen, lan regane luwih terjangkau.

3. umur panjang: Yen dibandhingake karo kayu biasa, umur layanan panel tembok WPC bisa nganti 10-15 taun, sing bisa ngirit biaya lan wektu ganti mebel.

4. Bisa ditindakake kanthi apik:Panel tembok WPC nduweni kepraktisan sing kuat. Ora mung tahan abrasi, bisa uga nglindhungi tembok bangunan, nanging uga duwe rasa telung dimensi lan lapisan, kanthi suhu tetep, nyuda swara, lan proteksi radiasi. , Uga bisa nyetel udhara, tahan tahan lan tahan pengaruh lan fungsi liyane.

5. Dekorasi sing apik:Panel tembok WPC bisa nggunakake macem-macem area fungsional kanggo nghias gaya lan selera sing beda-beda, lan bisa nyelarasake lan nggabungake gaya umume, yaiku tampilan gaya lan rasa ruangan sing unik. Mula, panel tembok umume duwe efek dekoratif sing apik.

 


Wektu kiriman: Sep-07-2021