Warta

  • Rising Star of Home Decor——-Interior WPC Wall Panels

    Rising Star of Home Decor ——- Panel Dinding WPC Interior

    Panel tembok komposisi plastik-kayu (WPC) disenengi banget dening pelanggan amarga kinerja sing unggul, resistensi retakan lan deformasi, lsp. Apa Panel Tembok WPC? Panel tembok plastik plastik ora gampang deformasi, tahan lembab, tahan serangga, gampang diresiki, ...
    Waca liyane
  • What You Should Know About Composite Deck Tiles

    Apa Sampeyan Ngerti Babagan Genteng Dek Komposit

    Seri DIY dekor plastik-plastik nuduhake gaya apik kanthi sosok cilik, sing luwih cocog kanggo diaspal ing plataran utawa balkon. Pisanan, ayo goleki gaya produk: Iki ...
    Waca liyane
  • Why Most of People Choose SPC Flooring?

    Napa Umume Umume Pilih Lantai SPC?

    Lantai plastik watu SPC digawe saka polimer polivinil klorida lan resin minangka bahan baku utama. Sawise plastisitas suhu dhuwur saka sheet sing diekstrusi, papat rol menehi kalender lan panasake decora film warna ...
    Waca liyane
  • What Is WPC Cladding & How Is It Used?

    Apa Klambi WPC & Kepiye Cara Nggunakake?

    Klambi WPC minangka istilah arsitektur. Iki uga minangka bahan bangunan sing ramah lingkungan sing umume digunakake ing njobo. Klambi kasebut bisa nambah insulasi lan estetika bangunan kasebut. Salah sawijining kaluwihan paling gedhe saka claddi ...
    Waca liyane
  • Marble SPC Flooring-Special Series For Decoration

    Lantai SPC Marmer-Khusus kanggo Dekorasi

    Napa akeh wong sing milih lantai plastik watu SPC (plastik plastik watu) lantai plastik, uga diarani Plank vinil inti kaku minangka jinis lantai ramah lingkungan sing anyar sing digawe adhedhasar ...
    Waca liyane
  • What is the difference between DEGE WPC Decking and ordinary Wood Floor service life?

    Apa bedane antara DEGE WPC Decking lan umur layanan Lantai Kayu biasa?

    Kayu minangka salah sawijining bahan jubin sing paling populer, lan kita bisa ndeleng ing pirang-pirang panggonan. Nanging ing wektu sing padha, jubin kayu duwe kekurangan. Kontak sing asring karo sinar ultraviolet lan kelembapan bakal nyepetake umur layanan. Kayu iku gampang ...
    Waca liyane
  • New EIR Colors Coming Up-Hand Grip Oak

    Werna EIR Anyar Bakal Nganggo Tangan Tangan

    12 yuta taun kepungkur, ana wit oak ing jagad iki. Yunani lan Jerman kuno nganggep wit oak minangka papan ing papane para dewa. Ing Celtic, "Druid" (pandhita Druid) asale saka tembung oak. Pesona wit oak narik kawigaten para pujangga lan pelukis ing ...
    Waca liyane
  • WPC Exterior Wall Panel High Weatherability

    Panel Tembok WPC Eksternal Kahanan Cuaca

    Pelanggan asring takon apa panel tembok njaba bisa tahan suhu dhuwur? Ing kene aku bisa nerangake kanthi tepat manawa panel tembok kita bisa diisolasi ing musim suhu sing dhuwur lan nyegah panas nyebar ing musim suhu sing kurang. Bisa tahan suhu dhuwur ...
    Waca liyane
  • Flooring Accessories-How many do you know?

    Aksesoris Lantai-Sepira sampeyan ngerti?

    Aksesoris lantai minangka bagean penting ing proses instalasi lantai interior. Ora mung kanggo jubin kayu atos, nanging uga kanggo jubin plastik. Produk utama yaiku T-moulding, reducer, skirting, stair noses, end-cap lan concave / scotia. Main peran dadi ...
    Waca liyane