Seri Advanced WPC Co-Extrusion Solid WPC Paling Anyar

Katrangan singkat:

Materi 7% SURLYN, 30% HDPE, Bubuk Kayu 54%, Aditif Kimia 9%
Ukurane 140 * 23mm, 140 * 25mm, 70 * 11mm
Dawane 2200mm, 2800mm, 2900mm utawa Customized
Werna Areng, Rosewood, Jati, Kayu Tuwa, Abu-abu Coklat, Mahoni, Maple, Pucat
Perawatan lumahing Embossed, Kawat disikat
Aplikasi Taman, Lawn, Balkon, Koridor, Garasi, Sekitar Kolam, Jalan Pantai, Scenic, lsp.

Detail Produk

Tampilan Warna

Instalasi

Lembar Teknis

Tag Produk

Apa jubin Komposit 3D Embossing?

Lantai Komposit 3D Embossing minangka jinis produk komposit kayu-plastik sing ramah lingkungan. Fenol kayu sing diprodhuksi sajrone produksi papan serat kepadatan tinggi ditambahake ing plastik daur ulang lan ngliwati peralatan peletis kanggo nggawe bahan komposit plastik kayu, banjur klompok produksi ekstrusi digawe dadi lantai Plastik kayu.
Lumahing penet Panas menyang 3D Embossing permukaan kayu asli, katon luwih alami.

Kauntungan Lantai Komposit:

(1) anti banyu lan tahan lembab. Sejatine ngatasi masalah manawa produk kayu gampang bosok lan bengkak lan cacat sawise nyerep banyu ing lingkungan sing lembab lan banyu, lan bisa digunakake ing lingkungan sing ora bisa digunakake produk kayu tradisional.
(2) Anti serangga lan anti-rayap, kanthi efektif nyegah gangguan hama lan nambah umur layanan.
(3) Werna, kanthi warna bisa dipilih. Ora mung duwe aran kayu alami lan tekstur kayu, nanging uga bisa ngatur warna sing sampeyan butuhake miturut kapribadian sampeyan dhewe
(4) Nduwe plastisitas sing kuat, bisa mujudake pemodelan individual kanthi sederhana, lan nggambarake gaya individu.
(5) Perlindhungan lingkungan sing dhuwur, ora ana polusi, ora ana polusi, lan bisa didaur ulang. Produk kasebut ora ngemot benzena, lan isi formaldehida yaiku 0,2, sing luwih murah tinimbang standar EO. Iki minangka standar perlindungan lingkungan Eropa. Bisa didaur ulang lan ngirit jumlah kayu sing digunakake. Cocog kanggo kabijakan nasional pembangunan berkelanjutan lan mupangat kanggo masarakat.
(6) resistensi geni dhuwur. Bisa tahan api kanthi efektif, kanthi rating tahan api B1, bisa dipadamake dhewe yen ana geni lan ora ngasilake gas beracun.
(7) Kemampuan kerja sing apik, bisa dipesen, direncanakake, digergaji, dilatih, lan permukaan bisa dicet.
(8) Instalasi gampang, konstruksi gampang, ora dibutuhake teknologi konstruksi sing rumit, lan wektu lan biaya instalasi bakal disimpen.
(9) Ora ana retak, ora ana pembengkakan, ora ana deformasi, ora ana pangopènan lan pangopènan, gampang diresiki, ngirit mengko biaya perbaikan lan perawatan.
(10) Efek nyerep swara sing apik lan kinerja ngirit energi sing apik, nggawe hemat energi ing njero ruangan nganti 30% utawa luwih.

main
2

Struktur

structure-(1)
structure-(2)

Gambar Rincian

application-1
application-4
application-2
application-5
application-3

Spesifikasi Deck WPC

Materi 7% SURLYN, 30% HDPE, Bubuk Kayu 54%, Aditif Kimia 9%
Ukurane 140 * 23mm, 140 * 25mm, 70 * 11mm
Dawane 2200mm, 2800mm, 2900mm utawa Customized
Werna Areng, Rosewood, Jati, Kayu Tuwa, Abu-abu Coklat, Mahoni, Maple, Pucat
Perawatan lumahing Embossed, Kawat disikat
Aplikasi Taman, Lawn, Balkon, Koridor, Garasi, Sekitar Kolam, Jalan Pantai, Scenic, lsp.
Umur umure Domestik: 15-20 taun, Komersial: 10-15 taun
Parameter Teknis Beban gagal fleksibel: 3876N (≥2500N)
Penyerapan banyu: 1,2% (-10%)
Fire-retardant: B1 Kelas
Sertifikat CE, SGS, ISO
Pengepakan Udakara 800sqm / 20ft lan udakara 1300sqm / 40HQ

Werna Kasedhiya

Coextrusion-WPC-Decking-and-Wall-Colors

Lumahing Decking WPC Coextrusion

Coextrusion-WPC-Decking-Surfaces

Paket

package

Proses Produk

production-process

Aplikasi

application-(1)
application-(3)
application-(2)
application-(4)

Proyek 1

IMG_7933(20210303-232545)
IMG_7932
IMG_7929(20210303-232527)
IMG_7928(20210304-115815)

Proyek 2

IMG_8102(20210309-072319)
IMG_8100(20210309-072314)
IMG_8101(20210309-072317)
IMG_8099(20210311-092723)

Proyek 3

IMG_7964
IMG_7965(20210303-235014)
IMG_7963
IMG_7962

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • about17Aksesoris Wpc Decking

    L EdgeL Edge Plastic clipsKlip plastik Stainless steel clipsKlip stainless steel Wpc-keelWpc keel

     

    about17Langkah Instalasi Wpc Decking

    1 WPC-DECKING-INSTALL-WAY

    Kapadhetan 1,35g / m3 (Standar: ASTM D792-13 Cara B)
    Kekuwatan sing kuat 23,2 MPa (Standar: ASTM D638-14)
    Kekuwatan fleksibel 26.5Mp (Standar: ASTM D790-10)
    Modulus Flexural 32.5Mp (Standar: ASTM D790-10)
    Kekuwatan pengaruh 68J / m (Standar: ASTM D4812-11)
    Atose Shore D68 (Standar: ASTM D2240-05)
    Penyerapan banyu 0,65% (Standar: ASTM D570-98)
    Ekspansi termal 42.12 x10-6 (Standar: ASTM D696 - 08)
    Tahan slip R11 (Standar: DIN 51130: 2014)
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane