Sejarah & Budaya

Sejarah

history

Pak Dou nggawe perusahaan DEGE ing Changzhou, utamane nyediakake jubin.

history

Merek dagang DEGE wis didaftar kanthi sukses, langkah pertama ing internasionalisasi

history

DEGE entuk Sertifikasi ISO9001 lan ISO14001.

history

DEGE neliti lantai SPC lan panel tembok lan sukses ngekspor menyang Vietnam.

history

DEGE showroom didegaké ing tengah kutha.

history

DEGE nandur modhal ing pabrik produk wpc

history

DEGE dadi agen jubin rumput lan karpet gawean

history

Perusahaan cabang DEGE didegake ing taun 2019

history

Perusahaan DEGE dipindhah menyang situs kantor anyar.

history

Perusahaan cabang DEGE didegaké ing Shandong, sing umume ngawasi kualitas ing kabeh proses.

Budaya

about17Nilai DEGE

Profesional:  Produk lan layanan profesional kanggo gawe marem pelanggan.

Pisanan Pelanggan:  Coba deleng saka sudut pandang pelanggan, Nyedhiyakake dhukungan paling apik kanggo para pelanggan, tuwuh bareng.

Karep:  Aja nyerah, optimis.

Kemampuan Eksekutif :Ngerteni, tujuan, nindakake kabeh kanthi aturan.

Kejujuran:  Kejujuran lan tulus, netepi janjine.

Inovasi:  Wani inovasi lan nganut pangowahan

Kabeh-menang:  Pelanggan, perusahaan lan karyawan nuduhake prestasi.

dege-value1
dege-value

about17Visi DEGE

Nyedhiyakake solusi materi dekorasi integral kanggo kabeh kulawarga ing saindenging jagad.

about17Misi DEGE

Ayo merek DEGE kondhang ing saindenging jagad.