Mdf Moulding Mutu kanggo Lantai Kayu Laminasi

Katrangan singkat:

MDF Moulding kanggo Laminate HDF Laminate. Digawe saka kertas hiasan lan papan MDF, banjur nggawe pembentuk fooring sing beda. Rega aksesoris jogan jinis iki luwih murah, desaine warna-warni. Apik banget kanggo importir lan grosir Flooring


Detail Produk

Tampilan Warna

Tampilan Wangun

Tangga MDF

LEMBAR TEKNIKAL

Tag Produk

Apa MDF Skirting?

MDF Skirting ditindakake dening papan MDF + Kertas panas kertas Melamin Dekorasi. Dadi duwe warna desain liyane sing dipilih para pelanggan

MDF tegese papan serat papan kepadatan medium. Iki digawe saka serat tanduran minangka bahan baku, nglamar resin urea-formaldehida utawa resin sintetis liyane, lan meksa meksa panas lan tekanan kanggo mbentuk papan kanthi kapadetan kisaran 0,50 ~ 0,88g / cm3. Mula, bahan kasebut dijupuk saka alam, lan sawise didaur ulang, bahan kasebut ora bakal ngrusak lingkungan, lan minangka bahan sing bisa didaur ulang. Papan MDF minangka salah siji jinis bahan kayu, Kabeh Macem-macem bentuk MDF Skirting bisa digawe kanthi gampang.

Nalika nginstal ruangan, umume wong sing seneng warna Skirting cocog karo jubin, desain warna MDF Skirting rampung karo kertas Hiasan Melamin, Kabeh awak ngerti yen ana luwih saka 1000 jinis warna, mula sampeyan kudu bisa entuk siji jinis warna skirting sing cocog karo jubin ruangan sampeyan .

Saiki, merek DEGE bisa menehi skirting MDF, Scotia, Quarter Round, T-molding, Reducer, Irung tangga, lan liya-liyane.

1. Gampang dipasang
2. Akeh warna
3. Macem-macem pilihan aksesoris lantai
4. Proteksi lingkungan lan bisa didaur ulang
5. Rega berkualitas lan Kompetitif

1
36
41
37
45
38
44
39
42
40
43

Spesifikasi

Materi Model MDF
Jeneng Model MDF SKIRING, WALL BALL, REDUCER, T-MOLIDNG, CONCAVE, 1/4 ROUND, STAIRNose
Ukurane Skirting: 2400x80x15mm

Skirting: 2400 * 60 * 12mm

Skirting: 2400x90x15mm

Skirting: 2400 * 100 * 15mm

Irung tangga2400x55x18mm

Pangurangan: 2400x45x12mm

T-cetakan: 2400x45x11mm

F Pungkasan tutup2400x35x12mm

Tutup mburi: 2400 * 20 * 12mm

Babak seprapat: 2400x25x12mm

SOCTIA / garis cekung: 2400 * 25 * 12mm

SOCTIA / garis cekung: 2400 * 28 * 12mm

MOQ 100PCS
Werna  Oak abu-abu, kenari coklat, Cherry emas, Cherry, Ireng, Putih
Paket Kemasan batin: kantong plastik.
Kemasan njaba: palet ditutupi kayu lapis utawa karton banjur baja kanggo kekuatan
utawa disesuaikan
Wektu Pangiriman 20 dina
Sertifikat CE \ SGS \ ISO9001
Lamaran jubin laminasi, jubin hdf, jubin kayu laminasi, laminado Piso
Suhu Suhu dhuwur lan sithik

Paket lan Loading

package-(1)
package-(4)
package-(2)
package-(5)
package-(3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tangga MDF

    Brown-Walnut-MDF-StairsTangga Brown-Walnut-MDFTeak-Laminate-floor-StairsTangga jati-Laminasi-lantai Red-Oak-Laminate-Flooring-StairsTangga-Jogan Abang-Laminasi Abang-Oak Natural-Oak-staircaseTangga Alamiah-Oak Grey-Oak-MDF-Stairs-NoseGrey-Oak-MDF-Tangga-Irung Gray-Oak-Wood-StairsTangga Grey-Oak-Kayu

    mdf

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane