Panel njaba Panel Wpc 219.28mm

Katrangan singkat:

Merek

DEWE

Jeneng

WPC CLADDING WALL

Barang

CLADDING

Ukuran standar

Komponen WPC

30% HDPE + serat kayu 60% + aditif 10%

Aksesoris

Sistem klip gampang dipateni

Detail Produk

Tampilan Warna

Instalasi

Rincian Teknis

Tag Produk

Video

1

Karakteristik beda klambi tembok Eksternal

Panel tembok DEWI WPC bisa digunakake kanggo komersial lan panggunaan eksternal, cocok kanggo tembok bangunan sing anyar utawa sing wis direnovasi. Minangka jinis bahan dekorasi tembok anyar, kanthi fungsi anti banyu sing unik, warna sing padha karo produk kayu, instalasi lan pangopènan sing gampang, alon-alon ditampa pasar minangka sulih kanggo produk kayu. Panel tembok kita digawe saka kombinasi kayu lan plastik daur ulang sing unik, sing nggabungake tampilan kayu tradisional kanthi daya tahan bahan komposit sing direkayasa, lan ramah lingkungan lan daur ulang. Iki uga minangka tren sing populer ing jagad iki.

Panel tembok eksterior sing umum kalebu panel semen serat, panel plastik plastik, panel PVC, lan bahan watu.
Kamiripan
1. Dekorasi apik
Papan semen serat, kayu, lan watu minangka warna alami, sing cukup alami lan sederhana. Papan WPC lan papan logam dirancang kanthi pola kayata pari-parian kayu, lan warna papan gantung iku akeh.
2. Jembar aplikasi:
Dheweke tahan kanggo adhem lan panas sing awet, awet, anti-ultraviolet lan anti-tuwa. Iki tahan karat sing apik kanggo wilayah asam, alkali, uyah lan lembab. Ora ana polusi, didaur ulang; kinerja lingkungan sing apik. Gampang diresiki lan ngilangi perawatan sawise kirim.
3. Kinerja geni:
Watu nduweni performa geni paling dhuwur, papan semen serat kelas A1, disusul papan tembok tembok eksterior PVC; indeks oksigen ana 40, tahan api lan mandhiri saka geni; cocog karo standar proteksi kebakaran nasional B1 (GB-T8627-99), dene logam Geser tembok eksterior kelas B2, lan tembok tembok njaba kayu kudu dicet nganggo cat tahan geni kanggo nyukupi kebutuhan perlindungan geni.
4. Ngirit energi dhuwur:
Sisih utama papan gantung tembok eksternal WPC bisa dadi gampang banget kanggo nginstal busa polistirena lan bahan isolasi termal liyane, saengga efek isolasi termal tembok njaba luwih apik. Bahan isolasi termal kaya nyelehake lapisan "katun" ing omah, lan papan WPC minangka "jas". Geser tembok eksterior logam minangka gabungan komposit poliuretan bahan isolasi termal lan pelat baja logam. Efek jampel termal ora bisa dibandhingake sawetara wektu, gumantung saka kekandelan bahan jampel termal. Nanging, kanthi kekandelan sing padha, poliuretan kaping pindho luwih efektif tinimbang papan benzena.
5. Anti banyu parsial:
Panel tembok eksterior WPC disambungake kanthi ngunci lan nggantung, sing bisa nyebabake anti banyu parsial. Panel gantung logam padha.
6. Gampang dipasang lan regane murah:
Kabeh konstruksi garing; gampang dipasang lan kukuh lan andal. Proyek dekorasi kanthi tembok gantung tembok eksternal minangka skema dekorasi paling hemat tenaga kerja. Yen ana kerusakan sebagean, sampeyan mung kudu ngganti piring gantung anyar ing bagean iki, sing gampang dijaga, cepet lan gampang dijaga.
7. Umur layanan dawa:
Watu duwe umur paling dawa, papan semen serat luwih saka 50 taun, kayu anti korosi luwih saka 30 taun, papan tembok eksterior WPC paling ora umur 25 taun, lan lumahing ekstrusi co-extrusion karo Geloy nambah. Umur layanan produk luwih saka 30 taun. Yen cat fluorocarbon digunakake kanggo siding, bisa tahan luwih saka 15 taun.

Gambar Rincian

desc-(2)
desc-(1)
3
desc-(4)

Tampilan Warna

color
icon (1)
Umur dawa
icon (2)
Pangopènan Kurang
icon (3)
Ora Ana Warping utawa Splintering
icon (4)
Lumahing mlaku tahan slip
icon (5)
Tahan Gores
icon (6)
Tahan Noda
icon (7)
Anti banyu
icon (8)
Warranty 15 Taun
icon (9)
95% kayu daur ulang lan plastik
icon (10)
Anti-mikroba
icon (12)
Tahan Api
icon (11)
Instalasi Gampang

Parameter

Merek

DEWE

Jeneng

WPC CLADDING WALL

Barang

CLADDING

Ukuran standar

 

Komponen WPC

30% HDPE + serat kayu 60% + aditif 10%

Aksesoris

Sistem klip gampang dipateni

Wektu pangiriman

Udakara 20-25 dina kanggo siji kontainer 20'ft

Bayaran

30% setor, sisane kudu dibayar sadurunge dikirim

Pangopènan

Pangopènan gratis

Daur-ulang

100% bisa didaur ulang

Paket

Pallet utawa pengepakan akeh

Lumahing Kasedhiya

WPC-cladding-Sanding-surface
WPC-cladding-Wood-Grain-surafce

Tes Kualitas

Quality-Test-1
Quality-Test-2
Quality-Test-3

Proses Produksi Panel Wall Wpc

production-process

A. Kayu plastik PE saiki dadi jinis kayu plastik sing paling akeh digunakake ing jagad iki, yaiku CLADDING WPC, FENCING WPC. Kaping pisanan, ayo ngerti bahan baku produk kayu plastik PE. Bahan baku utama yaiku plastik PE lan bubuk kayu poplar. , Toner, nyerep anti-ultraviolet, kompatibelizer.
1. Plastik PE: Perbandingan komprehensif biaya lan fusi HDPE minangka pilihan sing paling apik, lan kayu plastik ing pasar nggunakake bahan daur ulang minangka bahan baku utama, sing nyuda polusi putih lan nggawe lingkungan kita luwih sehat lan ramah lingkungan. "Daur ulang" uga diarani bahan plastik daur ulang. Kabeh plastik sing bisa didaur ulang kanthi industri sing bisa digunakake maneh liwat proses pangolahan tartamtu diarani plastik daur ulang; bahan daur ulang dipérang dadi pirang-pirang bahan, kayata bahan daur ulang kelas khusus lan bahan daur ulang kelas siji. , Daur ulang sekunder, daur ulang tersier utawa uga sampah, gampang dingerteni kanthi harfiah, luwih dhuwur drajade, kurang isi kotoran saka plastik, uwuh umume akeh isi impure, lan pilihan bahan baku langsung mengaruhi pilihan kayu plastik Amarga bahan kayu-plastik minangka negara sing bubuk kayu dibungkus nganggo plastik, yen isi kotoran plastik akeh, lan proporsi plastik dhewe mung sithik, mula ora bisa mbungkus bubuk kayu kanthi apik .
2. Glepung kayu: Kanggo nggayuh glepung gandum lan plastik sing sampurna ing kayu plastik, ora mung sarat plastik sing ketat, nanging uga glepung kayu: glepung kayu sing luwih alus kanthi bobote padha, ukurane luwih gedhe saka wêdakakêna. Proporsi plastik sing luwih dhuwur dibutuhake; kosok baline, bubuk bubuk kayu luwih gedhe, ukuran bubuk ing sisih cilik, lan proporsi plastik sing dibutuhake sajrone fusi plastik. Sawise pirang-pirang taun nyobi, bubuk kayu poplar minangka bubuk bubuk kayu sing paling apik, lan ukuran partikel bubuk paling apik ketebalan 80-100 bolong; bubuk iku apik banget, biaya pamrosesane akeh, komposisi plastik mbutuhake luwih akeh, lan regane luwih dhuwur, nanging produk kayu-kayuan cetakan duwe plastisitas sing akeh banget; yen bubuk banget, biaya pamrosesane sithik, lan sarat komposisi plastik kurang, nanging produk kayu-kayuan cetakan ora cukup fusi, rapuh, lan gampang retak.
3. Bahan bantu: Fungsi utama toner yaiku cocog karo warna bahan kayu plastik. Saiki, aplikasi utama kayu plastik PE yaiku bubuk warna anorganik. Iki nduweni kinerja anti-fading sing luwih apik kanggo digunakake ing njaba ruangan, sing beda karo warna organik sing digunakake kanggo kayu ekologis PVC njero ruangan. Werna bubuk, toner organik luwih jelas lan padhang. Fungsi utama penyerap anti-ultraviolet yaiku kanggo nambah kemampuan anti-ultraviolet saka nggunakake kayu plastik ing njaba ruangan, lan ningkatake kinerja anti-penuaan. Compatibilizer minangka bahan tambahan sing ningkatake kompatibilitas antara tepung kayu lan resin.

B. Ngerteni bahan baku kayu plastik kanthi ringkes, langkah sabanjure yaiku peletis. Miturut bahan baku ing ndhuwur, campuran miturut rasio tartamtu, ekstrusi pelet kayu plastik liwat pangatusan suhu tinggi, lan bungkus kanggo digunakake. Fungsi utama peralatan peletis yaiku kanggo nyadari proses pra-plastisisasi bubuk kayu lan plastik, nyadari campuran bahan seragam biomassa lan plastik PE ing kondisi leleh, lan nindakake pretreatment kanggo produksi bahan kayu plastik. Amarga likuiditas peleburan kayu-plastik sing kurang, desain pelet bahan plastik lan pelet plastik ora padha. Kanggo plastik sing beda, desain pelet uga beda. Pelletizer sing biasane digunakake kanggo poliethelin biasane nggunakake extruder sekrup kembar kerucut, amarga polietilen minangka resin sensitif panas, lan extruder sekrup kembar kerucut duwe gaya geser sing kuwat lan dawa sekrup relatif sejajar. Extruder sekrup kembar cekak, sing nyuda wektu padhange bahan ing laras. Diameter njaba sekrup duwe desain kerucut saka gedhe nganti cilik, mula rasio kompresi cukup gedhe, lan bahan kasebut bisa di plastik kanthi luwih lengkap lan seragam ing laras.

C. Sawise pelletizing, banjur mlebu ing tahap ekstrusi. Sawetara persiapan kudu rampung sadurunge ekstrusi:
1. Priksa manawa ora ana kotoran utawa partikel warna liyane ing hopper supaya ora ana warna plastik kayu sing diproduksi;
2. Priksa manawa peralatan vakum extruder ora sambung lan priksa manawa derajat vakum ora kurang saka -0.08mpa. Tong vakum kudu dibersihake kaping pindho saben shift yen biasane. Aja nggunakake alat logam kanggo ngresiki bolongan knalpot, lan nggunakake tongkat plastik utawa kayu kanggo ngresiki kotoran ing bolongan knalpot barel;
3. Priksa manawa hopper dilengkapi saringan logam. Partikel kasebut disaring liwat logam kanggo ngilangi reregetan logam sing dicampur ing partikel, nyuda nyuda kotoran logam ing njero peralatan lan njamin gabungan profil kayu-kayuan cetakan sing sampurna.
4. Apa sistem banyu adhem bisa digunakake kanthi normal. Sistem banyu adhem sing sampurna yaiku peralatan sing dibutuhake kanggo adhem sawise ekstrusi kayu-plastik. Perawatan pendinginan sing tepat wektu bisa njamin profil kayu-plastik sing apik.
5. Pasang cetakan kayu-plastik, lan pasang cetakan sing wis ditemtokake miturut profil sing bakal digawe.
6. Priksa manawa mesin pemotong pneumatik lan komponen sekrup liyane bisa digunakake kanthi normal.

D. Suhu profil kayu-plastik sing nembe diekstrusi cukup dhuwur, lan kudu dilebokake kanthi manual ing lemah sing rata. Sawise profil digawe adhem, banjur bakal diproses lan dikemas. Sanajan langkah iki gampang, nanging penting banget. Yen pabrik ora nggatekake rincian kasebut, bahan pabrik bakal asring cacat. Kayu plastik sing ora rata bakal gampang nyebabake kekandelan permukaan ndhuwur lan ngisor ing ngisor produk sawise digiling lan diolah mengko. Kajaba iku, profil sing ora rata bakal nyebabake kasusahan konstruksi lan mengaruhi efek lanskap.

E. Miturut kabutuhan pelanggan, proses profil kayu plastik kasebut:
1. Perawatan mecah yaiku mbusak lapisan kulit plastik sing diasilake nalika profil kayu-plastik diekstrusi, saengga profil kayu-plastik luwih tahan tahan nalika dipasang ing pabrik.
2. Perawatan embossing: Sawise permukaan profil wis dipoles, kayu plastik dipasang kanggo nggawe permukaan profil kayu-plastik duwe efek kaya kayu.
3. Pemotongan, pamrosesan tenoning, ukuran khusus miturut kebutuhan pelanggan, lan produk khusus kayata kebutuhan tenoning.
4. Sawise proses ing ndhuwur rampung, langkah pungkasan yaiku paket produk. Kemasan produk sing cukup bisa nyuda kerusakan sing ditrapake sajrone pangiriman.

package

Kasus Teknik

application-(2)
application-(1)
application-(7)
application-(9)
application-(3)
application-(8)

Kasus Teknik 2

project (12)
project (10)
project (8)
project (3)
project (11)
project (9)
project (5)
project (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 43
    43
    43
    43
    43
    43

    cladding-wall-installation cladding-wall-metral-clip

    Pisanan:  instal keel dhisik, Keel bisa kayu utawa Wpc

    Kapindho:  ndandani panel tembok ruangan ing keel nganggo gesper logam

    Katelu:  ndandani gesper logam lan keel nganggo senapan kuku udara utawa sekrup

    Kapapat: sawise masang panel tembok wpc ruangan sabanjure menyang kunci panel tembok ndhuwur, gunakake senapan paku udara utawa sekrup kanggo ngira gesper logam lan keel

    Kalima: mbaleni langkah kaping papat

    Kaping enem:  sawise rampung instalasi panel tembok, tambah band pinggiran L ing sakubenge

    Kapadhetan 1.33g / m3 (Standar: ASTM D792-13 Cara B)
    Kekuwatan sing kuat 24.5 MPa (Standar: ASTM D638-14)
    Kekuwatan fleksibel 34.5Mp (Standar: ASTM D790-10)
    Modulus Flexural 3565Mp (Standar: ASTM D790-10)
    Kekuwatan pengaruh 84J / m (Standar: ASTM D4812-11)
    Atose Shore D71 (Standar: ASTM D2240-05)
    Penyerapan banyu 0,65% (Standar: ASTM D570-98)
    Ekspansi termal 33.25 × 10-6 (Standar: ASTM D696 - 08)
    Tahan slip R11 (Standar: DIN 51130: 2014)
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane