Lantai laminasi EIR China

Katrangan singkat:

Lantai laminasi EIR 8mm digawe saka Lantai DEGE
Omah digawe DEGE, DEGE yaiku Omah
Iki kaendahan alami, sederhana lan tenang
Iki kaendahan sing sederhana, nyaman, andhap asor lan mulya
Gabung cara urip kanthi gampang lan tenang
Rasakake kaendahan urip ing urip


Detail Produk

Tampilan Warna

Instalasi

Lembar Teknis

Tag Produk

laminate-flooring-structure
36
41
37
42
38
43
39
44
40
45
2017011313485254
11mm-eir-laminate-flooring
eir-laminated-floor
12mm-eir-lamianted--flooring
12mm-eir-laminated-floor
8mm-eir-laminated-floor

Parameter

Werna Kita duwe atusan warna kanggo pilihan sampeyan.
Kandel 7mm, 8mm, 10mm, 12mm kasedhiya.
Ukurane 1218 * 198,1218 * 168,1218 * 148,1218 * 128, 810 * 130,810 * 148,800 * 400,1200 * 400,600 * 100
Perawatan lumahing Luwih saka 20 jinis permukaan, kayata Embossed, Crystal, EIR, Handscraped, Matt, Glossy, Piano lsp.
Pangobatan pinggiran Square Edge, Mould press U-alur, 3 strip U grovoe, V-Alur kanthi lukisan, lukisan bevel, waxing, padding, press lsp.
Perawatan khusus Alur Pencet, Alur V sing dicet, Waxing, Logo dicet ing punggung, EVA / IXPE
Nyandhang Resistensi AC1, AC2, AC3, AC4, AC5 standar EN13329
Bahan dhasar 770 kg / m³, 800 kg / m³, 850 kg / m³ lan 880 kg / m³
Sistem klik Unilin Double, Arc, Single, Drop, Valinge
Cara Instalasi Ngambang
Emisi Formaldehida E1 <= 1.5mg / L, utawa E0 <= 0,5 mg / L

Masalah apa sing gampang kedadeyan Flooring Laminate EIR? Kepiye carane ngrampungake?

Minangka bahan jubin paling umum lan konvensional, EIR Laminate Flooring wis diakoni dening pasar kanthi rega terjangkau lan kepraktisan. Sanalika, uga ana sawetara masalah sawise instalasi lantai laminasi.

1. Jahitan lagi gedheg
A. Foaming ing lumahing lantai laminasi: Nalika ngeculake lantai, banyu sing ngeculake pel utawa kelembapan sepatu bakal nyebabake banyu nglumpukake ing lantai lan mlebu saka sendhi kanthi ukuran kurang. Ing kasus iki, sendhi ing lumahing lantai sebagian gedhe;
B. Asup banyu lan bulging ing ngisor jubin: Fenomena permukaan yaiku sendhi sing bunder kanthi bentuk sing luwih seragam, papan ing sacedhake sumber banyu luwih abot lan luwih kenceng, lan jarake dadi luwih rata. Masalah kasebut yaiku: ing cedhak jedhing, pawon, pipa pemanas, saluran kondensat AC, windows, lsp. Yen banyune wis suwe banget, fenomena permukaan wis ora katon maneh, sampeyan bisa mbukak lantai kanggo mriksa manawa ana yaiku tandha banyu;
C.Kayu Laminasi Jembatan sendhi cendhak ing lantai: Dituduhake minangka tonjolan saben sendhi sisih cendhak ing jubin dawa, sing umume disebabake kelembapan lemah sing gedhe banget. Sing luwih dhuwur ing bulge, luwih gedhe asor lemah.

2. Floor yaiku Arched
Lengkungan lantai amarga ekspansi jubin nalika lembab lan miturut suhu, ukurane mundhak lan jubin dipasang kanthi kuwat lan ora bisa digawe dowo. Mung bisa bengkak munggah lan lengkungan. Sebabipun kados ing ngisor iki:
A. Sawise lantai direndhem, volume jubin mundhak, nyebabake lengkungan;
B. Nalika nyelehake jubin, mula mangsa rendheng, lan kunci dipasang kanthi kenceng. Mula, yen asor lingkungan mundhak banget, jubine saya saya mundhak kanthi asor lingkungan. Amarga majelis nyenyet, mula ora ana papan sing kudu ditambah, sing nyebabake kedadeyane lengkungan;
C. Ora ana sendi ekspansi ing antarane tembok lan jubin utawa sendi ekspansi ora cukup dilindhungi undhang-undhang. Nalika jubin lembab lan ditambahi, jubin ora bisa ditambah, sing nyebabake jubin lengkungan;
D. Kamar mbukak: Nalika masang jubin ing luwih saka rong kamar, ora dipasang fastener ing tutup lawang. Nalika asor lan asor dhuwur, jubin loro kamar kasebut jembar kanthi horisontal, nyebabake lawang ruangan kasebut saling ngganggu lan nemplek ing lantai;
E. Gabungan ekspansi diisi karo kuku utawa plester baseboard, dempul, blok ekspansi, lsp. Sing ndadekake jubin ora bisa dienggo lan nyebabake jubin lengkungan;
F. Sajrone proses instalasi, obyek asing tetep ana ing sangisore lantai, nyebabake lengkungan;
G. Lapisan dasar ing ngisor lantai lengkungan. Contone, wis ana jubin kayu sing padhet ing lemah asli sadurunge dipasang jubin. Sawise jubin dipasang, jubin asale lembab lan lengkungan, nyebabake jubin kasebut dipasang;
H. Sadurunge nyelehake jubin, film tahan lembab durung ana utawa segel ora kenceng, lan kelembapan mlebu ing jubin liwat film tahan lembab, lan jubin kasebut dibengkokake.

3.Fkesenengan Crak-rak
A. Lemah sing ora rata: Pave the jubin laminasi nalika lemah ora rata, lan sawise sawetara panggunaan, lem ing antarane jubin diluncurake lan ana celah;
B. Lukuran ess: jubin digawe panas ing mangsa adhem, hawane garing, pesawat jubin mudhun, lem gabungan ora cukup, lan kekuwatane ora cukup, sing nyebabake jubin pecah;
C. Ana ing sisihane ana barang-barang abot: podo karo lantai sing arep didandani ditindhes barang sing abot ing arah lumahing, saengga jubin ora bisa nyuda kanthi bebas lan retak; jenis kamar iki bakal dibengkokake ing musim panas, lan nalika dadi panas nalika musim salju, nuduhake retak;
D. Musim udan uga asring kedadeyan ing masalah iki.

4. Lantai Laminasi EIR Skekurangan urface
A. Gulung sudut: jubin lantai nalika proses penanganan, personel konstruksi ora nggatekake nalika proses konstruksi utawa shovel pecah nalika lem diresiki sawise konstruksi, sing nyebabake sudhut jubin mudhun.
B. Lapisan lumahing mudhun: Sawise konstruksi rampung, alat sing landhep utawa barang abot tiba lan ngrusak lantai, sing mengaruhi tampilan lantai; utawa sajrone proses lantai, lapisan permukaan lan substrat ora bisa ditempelake kanthi apik. Sawise digunakake sajrone wektu, lapisan permukaan lan substrat rusak;
C. Goresan: Nalika mindhah perabotan utawa barang sing abot ing lantai, ana paku utawa pasir lan lebu liyane ing antarane lantai lan obyek kasebut. Nyeret ing lantai nyebabake kerusakan lapisan nyandhang lantai utawa nuduhake goresan sing jelas; rencana pangopènan: lilin Patch utawa ganti lantai.

5. swarane
Masalah gangguan lantai kalebu faktor ing ngisor iki:
A. Iki minangka swara gesekan ing antarane kunci lantai; amarga kunci duwe presisi tinggi lan dipasang kanthi kenceng, sawise konstruksi bebas lem, bagean kunci kunci bisa uga nuduhake swara "squeaking"; Kahanan kasebut arang katon nalika jubin ing kahanan apik.
B. Yaiku swara ing ndhuwur lantai lan garis skirting; nalika garis skirting dipasang banget ing lantai, bisa nyebabake gesekan lan gangguan ing antarane lantai lan garis skirting.
C. Masalah lantai yaiku sebab utama gangguan lantai. Yen jubin bisa tekan dhuwur kurang saka telung meter kanthi ukuran rong meter, swara ing jubin bakal mudhun banget.
D. Kekandelan tikar lantai ngluwihi standar, sing disebabake elastisitas banget.
E. Sambungan ekspansi sing ora cukup, nyebabake ekspansi lantai winates, lan deformasi rada lengkungan ing arah dawa utawa jembaré ing jubin.
F. Cepet keel saka keel bakal nyebabake laminasi jubin lan keel ora bisa digabung kanthi aman, sing bakal nyebabake gelincer ing antarane kayu lan kayu rame.

Lumahing Kasedhiya

Big-embossed-surface

Lumahing Embossed Gedhe

Piano-surface

Lumahing Piano

Handscraped-surface

Lumahing Tanpa Geser

Mirror-surface

Lumahing Cermin

EIR-surface-2

Lumahing EIR

Small-embossed-surface

Lumahing Embossed Cilik

Real-wood-surface

Lumahing Kayu Nyata

Crystal-surface

Lumahing Kristal

Middle-embossed-surface

Lumahing Embossed Tengah

Klik Sistem sing Kasedhiya

click-type

Joint Kasedhiya

Square-Edge
U-groove
V-groove

Werna Bali Kasedhiya

Brown-color
Beige-color
Green-color

Pangobatan Khusus Kasedhiya

wax--no-wax

Tes Kualitas

Inspection-machine-test

Tes mesin inspeksi

High-glossy-test

Tes Glossy Dhuwur

Rincian Paket Lantai Laminate

Dhaptar Paket
  Ukurane  PC / CTN  m2 / CTN cemns / palet plts / 20'kontak CTns / 20'kontak kg / CTN m2 / 20'kontak kg / 20'kontak
1218 * 198 * 7mm  10 2.41164  70  20  1400  15  3376.296 21400
1218 * 198 * 8mm 10 2.41164 60 20 1200 17.5 2893.97 21600
1218 * 198 * 8mm 8 1.929312  70  20  1400  14  2701 20000
1218 * 198 * 10mm 9 2.170476 55 20 1100 17.9 2387.5236 20500
1218 * 198 * 10mm 7 1.688148 70 20 1400 13,93 2363.4072 20500
1218 * 198 * 12mm 8 1.929312 50 20 1000 20 1929.312 20600
1218 * 198 * 12mm 6 1.446984  65  20  1300  15  1881  19900
1215 * 145 * 8mm 12 2.1141 60 20 1200 15.5 2536 19000
1215 * 145 * 10mm 10 1.76175 65 20 1300 14.5 2290.275 19500
1215 * 145 * 12mm  10  1.76175  52  20 1040 17.5 1832 18600
810 * 130 * 8mm  30  3.159 45  20 900 21 2843.1 19216
810 * 130 * 10mm 24 2.5272 45 20 900 21 2274.48 19216
810 * 130 * 12mm  20  2.106 45  20 900  21 1895.4 19216
810 * 150 * 8mm 30  3.645 40 20 800 24.5 2916 19608
810 * 150 * 10mm 24 2.916 40 20 800 24.5 2332.8 19608
810 * 150 * 12mm  20  2.43 40 20 800  24.5 1944  19608
810 * 103 * 8mm  45  3.75435 32  24  768  27.2  2883 21289.6
810 * 103 * 12mm  30  2.5029  32  24  768 26 1922 20368
1220 * 200 * 8mm  8 1,952  70  20  1400 14.5 2732 20700
1220 * 200 * 12mm 6  1,464  65  20  1300 15 1903 19900
1220 * 170 * 12mm  8 1,6592  60  20  1200 17 1991 20800

Gudang

laminate-flooring-warehouse

Memuat Kontainer Laminate Flooring - Pallet

Gudang

laminate-wooden-flooring-warehouse

Memuat Kontainer Laminate Flooring - Carton


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • about171. Ajar sampeyan carane instal lantai laminate dhewe

    Langkah 1: Siapke alat

    Alat sing dibutuhake:

    1. peso Utilitas; 2. Ukur pita; 3. Pensil; 4. Gergaji tangan; 5. Spacer; 6. Pethel; 7. Rod goyang

    Syarat materi:

    1. Laminate lantai 2. Kuku 3. Underlayment

    Langkah 2: Preparation sadurunge instalasi

    1. Laminasi jubin adaptasi karo lingkungan

    Nyelehake jubin lamina sing wis dituku ing kamar supaya paling ora 2 dina luwih dhisik, lan wenehi cukup wektu kanggo adaptasi karo ekspansi utawa kontraksi suhu ruangan lan asor. Iki ngalangi lekukan utawa masalah liyane sawise instalasi.

    2. Copot skirting

    Copot garis skirting sing ana ing tembok nggunakake garis pry. Sisihake sisih banjur instal maneh. Laminate ngambang (jinis sing digunakake ing proyek iki) kudu dipasang ing permukaan sing alus lan alus, kayata vinil. Yen jubin sing ana rusak, copot kanggo mbukak lantai.

    1

    Langkah 3: Mulai instalasi

     Bahan dhasar instalasi

    1. Basis instalasi

    Pasang bantal menyang lantai lamina sing ngambang. Copot staples, kuku lan lebu liyane saka lantai. Aja tumpang tindih karo jejer, gunakake piso sarana kanggo dicincang yen dibutuhake. Lapisan busa bisa nyuda swara lan mbantu lantai krasa luwih elastis lan awet.

    2

    2. Ngrencanakake tata letak

    Kanggo nemtokake arah papan, waca tembok sing paling dawa lan paling lempeng. Aja ngudani strip sing sempit ing tembok fokus. Papan ing larik pungkasan kudune paling sethithik 2 inci. Gambar gambar ing celah 1/4 inci saben tembok.

    Cathetan: Yen jembaré baris pungkasan kurang saka 2 inci, tambah jembaré iki ing jembaré kabeh papan lan dibagi 2, banjur potong baris pisanan lan pungkasan ing jembaré iki.

    3. Nglereni karya

    Gumantung saka tata letak sampeyan, sampeyan bisa uga kudu nyuwek utawa ngethok baris pisanan kanthi longitudinal. Yen nggunakake gergaji listrik, potong sisih rampung; yen nggunakake gergaji tangan, potong sisih rampung munggah. Nalika motong papan, gunakake klem kanggo ndandani papan kasebut.

    4. papan cadangan

    Kit jubin lamina mbutuhake ruang sing dipasang ing antarane tembok lan plancongan supaya ora ana sendi ekspansi 1/4 inci. Sawise piring dhasar dipasang, ora bakal katon.

    3

    5. Toko barisan pertama

    Pasang sisih iling plank sing madhep tembok (sawetara pabrikan nyaranake sampeyan ngethok ilat plancongan sing madhep tembok). Sambungake siji plank menyang liyane kanthi nyambungake ilat lan alur. Sampeyan bisa uga bisa nyambungake papan kanthi kenceng kanthi tangan, utawa sampeyan kudu nggunakake batang dasi lan palu ing kit instalasi kanggo narik, utawa nggunakake blok nutul kanggo ngencengi sendhi. Potong papan pungkasan ing baris nganti dawa (yen paling ora 12 inci, simpen potongan cilik iki).

    4

    6. Instal baris liyane

    Nalika nginstal baris liyane, stagger jahitan ing jejer jejer paling ora 12 inci, kaya sing katon ing tembok kayu utawa bata. Biasane, sampeyan bisa miwiti garis anyar kanthi kethokan saka papan sing dipotong kanggo mungkasi garis sadurunge.

    5

    7. Pasang baris pungkasan

    Ing baris pungkasan, sampeyan kudu nggeser papan ing sudhut, banjur pry kanthi alon-alon ing papane. Priksa manawa ninggalake sambungan ekspansi 1/4 inci ing antarane baris pungkasan lan tembok.

    6

    8. Potong bingkai lawang

    Aja nyoba ngethok papan supaya pas karo bingkai lawang. Nanging, gunakake gergaji sisih kanggo ngethok bingkai lawang udakara 1/16 inci luwih dhuwur tinimbang dhuwure lantai, supaya ruangan papan bisa geser ing sangisore bingkai. Lebokake lantai bantal ing lantai lan cedhak karo cangkang kasebut. Lebokake gergaji lawang ing sisih ndhuwur, banjur potong cangkang kasebut ing dhuwur sing dipengini.

    7

    9. Instal maneh bahan liyane

    Instal maneh strip dekorasi. Sawise plank wis dipasang, gunakake palu lan paku kanggo instal maneh corak skirting jubin. Banjur, pasang cetakan sepatu ing sendi ekspansi lan gunakake strip transisi kanggo nyambung laminasi menyang permukaan sing jejer, kayata kothak utawa karpet. Aja nemplek ing jubin, nanging dipasang ing hiasan lan tembok.

    8

    about172. Sistem klik lantai laminasi

    Klebu macem-macem sistem klik, cukup klik wujud beda, nanging cara instal sing padha.

    Jenengé, Klik siji, Klik kaping pindho, Klik busur, Klik gulung, Klik unilin, Klik Valinge.

    Click-style-2

     

    about173. Sistem kunci jubin Laminasi paling Anyar

    Keuntungan paling apik ing jubin laminate 12mm yaiku Instal Cepet, Ngirit luwih akeh 50% nginstal kali jubin kayu laminasi.

    Drop-click-1 drop-lock-

    Laminate-Flooring-Technical-Specifications

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane