Babagan Kita

DEGE minangka Penyedia Solusi Lantai lan Tembok Siji.

Iki diadegake ing Changzhou City, Provinsi Jiangsu ing taun 2008, fokus ing riset, pengembangan, produksi lan penjualan bahan jubin lan tembok.

Produk produksi utama kalebu: Lantai SPC, Lantai Vinil, Laminasi Lantai, Lantai Bambu, Lantai Rekayasa, Panel Dekor WPC Eksterior & Panel Dinding, Kabeh jinis Panel Dinding WPC & SPC Interior.

Produk ekspor agen eksklusif kalebu: Suket Artifis, Suket Tembok Hijau lan Ubin Karpet.

Kita ora mung nyedhiyakake layanan OEM kanggo wong-wong sing duwe merek dhewe, nanging uga nggawe merek dhewe ing saindenging jagad adhedhasar produksi lan riset sing kuat lan uga kualitas utama.

Minangka pemasok Lantai lan Tembok profesional, Kualitas Banget, rega Kompetitif, wektu Pangiriman Cepet minangka keuntungan pembangunan sing cepet, mula saiki kita utamane ngekspor Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Australia, Inggris, India, Malaysia, Vietnam, Singapura, Arab Saudi , Kolombia, Chili, Afrika Selatan, Uzbekistan, Rusia lan liya-liyane.

DEGE, minangka merek perusahaan, sing tegese Desain Green Life lan tujuane yaiku nyedhiyakake bahan dekorasi kinerja paling dhuwur kanggo kabeh ndonya lan supaya merek kita dadi populer ing saindenging jagad.

Kita ngundang mitra bisnis ing luar negeri kanthi semangat supaya bisa kerja sama karo kita kanggo entuk manfaat bebarengan lan win-win kanggo kabeh.

about-usDEGE minangka Penyedia Solusi Lantai lan Tembok Siji.

Iki diadegake ing Changzhou City, Provinsi Jiangsu ing taun 2008, fokus ing riset, pengembangan, produksi lan penjualan bahan jubin lan tembok.

Produk produksi utama kalebu: Lantai SPC, Lantai Vinil, Laminasi Lantai, Lantai Bambu, Lantai Rekayasa, Panel Dekor WPC Eksterior & Panel Dinding, Kabeh jinis Panel Dinding WPC & SPC Interior.

Produk ekspor agen eksklusif kalebu: Suket Artifis, Suket Tembok Hijau lan Ubin Karpet.

Kita ora mung nyedhiyakake layanan OEM kanggo wong-wong sing duwe merek dhewe, nanging uga nggawe merek dhewe ing saindenging jagad adhedhasar produksi lan riset sing kuat lan uga kualitas utama.

Minangka pemasok Lantai lan Tembok profesional, Kualitas Banget, rega Kompetitif, wektu Pangiriman Cepet minangka keuntungan pembangunan sing cepet, mula saiki kita utamane ngekspor Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Australia, Inggris, India, Malaysia, Vietnam, Singapura, Arab Saudi , Kolombia, Chili, Afrika Selatan, Uzbekistan, Rusia lan liya-liyane.

DEGE, minangka merek perusahaan, sing tegese Desain Green Life lan tujuane yaiku nyedhiyakake bahan dekorasi kinerja paling dhuwur kanggo kabeh ndonya lan supaya merek kita dadi populer ing saindenging jagad.

Kita ngundang mitra bisnis ing luar negeri kanthi semangat supaya bisa kerja sama karo kita kanggo entuk manfaat bebarengan lan win-win kanggo kabeh.

Napa DEGE

Sertifikasi

Sertifikasi ISO9001, ISO14001, CE lan SGS.

Pengalaman

Luwih saka 10 taun pengalaman ngasilake produksi jubin lan tembok.

Pasar

Ngekspor luwih saka 60 negara, DEGE Brand Agent ing 12 negara. 

Sertifikasi Ekspor

 Nyedhiyakake kabeh jinis sertifikat ekspor.

Gaya

Luwih saka 500 m2 showroom tengah, 1000 jinis lantai lan gaya Wall sing bisa dipilih.

Kualitas

Pamriksaan kualitas ketat kanggo saben pesenan, Laporan pamriksan sumber, foto lan video

Ngunggah

Nyedhiyakake kabeh lantai lan tembok seri, ngemot LCL.

Pangembangan Pasar

Dhukungan pangembangan pasar, kayata katalog merek.

Napa DEGE

Sertifikasi

Sertifikasi ISO9001, ISO14001, CE lan SGS.

Pengalaman

Luwih saka 10 taun pengalaman ngasilake produksi jubin lan tembok.

Pasar

Ngekspor luwih saka 60 negara, DEGE Brand Agent ing 12 negara. 

Sertifikasi Ekspor

 Nyedhiyakake kabeh jinis sertifikat ekspor.

Gaya

Luwih saka 500 m2 showroom tengah, 1000 jinis lantai lan gaya Wall sing bisa dipilih.

Kualitas

Pamriksaan kualitas ketat kanggo saben pesenan, Laporan pamriksan sumber, foto lan video

Ngunggah

Nyedhiyakake kabeh lantai lan tembok seri, ngemot LCL.

Pangembangan Pasar

Dhukungan pangembangan pasar, kayata katalog merek.

  • SPC Workshop

    Lokakarya SPC

  • SPC Coextrusion Machine

    Mesin Coxtrusion SPC

  • SPC Coextrusion Machine

    Mesin Coxtrusion SPC

  • SPC UV Machine

    Mesin UV SPC

  • SPC Health Board

    Dewan Kesehatan SPC

  • SPC Quality Test

    Tes Kualitas SPC

  • SPC Cutting Machine

    Mesin Nglereni SPC

  • SPC Click Macking Machine

    Mesin Macking Klik SPC

  • Laminate Workshop

    Lokakarya Laminate

  • Laminate Drying Machine

    Mesin Pangatusan Laminate

  • Decking Extrusion

    Decking Extrusion

  • Flooring Warehouse

    Gudang Lantai

  • SPC Quality Test

    Tes Kualitas SPC

  • SPC Quality Test

    Tes Kualitas SPC

  • SPC Quality Test

    Tes Kualitas SPC

  • Laminate Quality Test

    Tes Kualitas Laminasi

  • SPC Loading

    SPC Ngunggah