Lantai Vinil 4mm Paling Apik

Katrangan singkat:

SPC Spesifikasi Lantai
Gandum Kayu O
Kode Warna DE1103
Kandel 3.8mm, 4mm, 4.2mm, 5mm, 5.5mm, 6mm
Nganggo Lapisan 0,2mm, 0,3mm, 0,5mm
Ukurane 910 * 148mm, 1220 * 178mm, 1500 * 228mm, 1800 * 228mm, lsp.

Detail Produk

Tampilan Warna

Instalasi

Lembar Teknis

Tag Produk

Struktur

SPC-FLOORING-STRUCTURE

Spesifikasi

SPC Spesifikasi Lantai
Gandum Kayu O
Kode Warna DE1103
Kandel 3.8mm, 4mm, 4.2mm, 5mm, 5.5mm, 6mm
Nganggo Lapisan 0,2mm, 0,3mm, 0,5mm
Ukurane 910 * 148mm, 1220 * 178mm, 1500 * 228mm, 1800 * 228mm, lsp.
Lumahing Kristal, Embossed Cahya / Jero, Kayu Nyata, Tanpa Tangan
Materi Inti 100% bahan prawan
Klik Sistem Klik Unilin, Drop Lock (I4F)
Perawatan khusus V-Alur, Soundproof EVA / IXPE
Cara Instalasi Ngambang

Ukurane

A. Plc Flooring Plank

spc-flooring-plank

B. Ubin Lantai Spc

spc-flooring-tile

Gawe jogan SPC

IXPE-Backing

IXPE Nggawe

Plain-EVA-Backing

Backing EVA Plain

Jinis Rampung

Carpet-Surface

Lumahing Karpet

crystal-surface

Lumahing Kristal

deep-embossed-surface

Lumahing Embossed jero

Handscraped-spc-flooring

Lantai Spc sing Piranti Tangan

Leather-Surface

Lumahing Kulit

Light-Embossed

Cahya Embossed

Marble-Surface

Lumahing Marmer

Real-Wood

Kayu Nyata

Jinis Beveled Edge

V-groove

Micro V-Alur Beveled

V-Groove-Painted

V Alur dicet

Apa Bedane Lantai Spc Perawan 100% lan Lantai Spc Daur Ulang?

0308

Tes Kualitas Waterproof Spc Flooring

Unilin Klik

Unilin-Click1

Unilin Klik 1

Unilin-Click-2

Unilin Klik 2

Dhaptar Packing Lantai SPC

Dhaptar Packing Lantai SPC
Ukurane sqm / pc kg / sqm PC / CTN sqm / ctn ctn / palet palet / 20ft sqm / 20ft CTns / 20ft Bobot kargo / 20ft
910 × 148 * 3.8mm 0,13468 7.8 16 2.15488 63ctn / 12pallet, 70ctn / 12pallet 24 3439.190 1596 27300
910 × 148 * 4mm 0,13468 8.2 15 2.02020 63ctn / 6pallet, 70ctn / 18pallet 24 3309.088 1638 27600
910 * 148 * 5mm 0,13468 10.2 12 1.61616 70 24 2715.149 1680 28000
910 * 148 * 6mm 0,13468 12.2 10 1,34680 70 24 2262.624 1680 28000
1220 * 148 * 4mm 0,18056 8.2 12 2.16672 72ctn / 10pallet, 78ctn / 10pallet 20 3250.080 1500 27100
1220 * 148 * 5mm 0,18056 10.2 10 1,80560 72 20 2600.064 1440 27000
1220 * 148 * 6mm 0,18056 12.2 8 1.44448 78 20 2253.390 1560 27900
1220 * 178 * 4mm 0,21716 8.2 10 2.17160 75 20 3257.400 1500 27200
1220 * 178 * 5mm 0,21716 10.2 8 1.73728 75 20 2605.920 1500 27000
1220 * 178 * 6mm 0,21716 12.2 7 1,52012 70ctn / 10pallet, 75ctn / 10pallet 20 2204.174 1450 27300
600 * 135 * 4mm 0,0810 8.2 26 2.10600 72ctn / 10pallet, 84ctn / 10pallet 20 3285.36 1560 27400
600 * 300 * 4mm 0,1800 8.2 12 2,16000 72ctn / 6pallet, 78ctn / 14pallet 20 3291.84 1524 27400
1500 * 225 * 5mm + 2mm IXPE 0,3375 10.6 5 1,68750 64 21 2268 1344 24500
1800 * 225 * 5mm + 1.5mm IXPE 0,4050 10.5 5 2.025 64 18 2332.8 1152 24900
Komentar: Jumlah saben kontainer bisa diatur miturut bobot winates saka wadhah kanggo port sing beda.

Kauntungan

SPC-Floor-Anti-scracth-Test

Tes Anti-scracth Lantai SPC

SPC-Floor-Fireproof-Test

Tes Fireproof Lantai SPC

SPC-Floor-Waterproof-Test

Tes Waterproof Lantai SPC

Aplikasi

DE17013-3
IMG_6194(20201011-141102)
Grey-Oak
IMG-20200930-WA0021
IMG_4990(20200928-091524)

Proyek Flooring Blackbutt Spc ing Australia - 1

1
3
2

Proyek Lantai Gum Spc Spotted ing Australia - 2

9
6
8
5
7
4

Proses Perlindhungan Lantai SPC

1-Workshop

1 Lokakarya

5-SPC-Health-Board

4 Papan Kesehatan SPC

8-SPC-Click-Macking-Machine

7 Mesin SPack Klik SPC

11Warehouse

10 Gudang

2-SPC-Coextrusion-Machine

2 Mesin Coxtrusion SPC

6-SPC-Quality-Test

5 Tes Kualitas SPC

9-Foam-Adding-Machine

8 Mesin Nambahake umpluk

12-Loading

11 Ngunggah

3-UV-Machine

3 Mesin UV

7-SPC-Cutting-Machine

6 Mesin Nglereni SPC / kuwat>

10-Laboratory

9 Laboratorium


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • about17A. Gulung Klik Instalasi Flooring Spc

     

    about17B. Instalasi Lantai Klik Spc Unilin

     

    about17METODE INSTALASI SPC FLOORING

     

    1. Kaping pisanan, coba kepiye carane pengin jogan mbukak. Biasane kanggo produk plank, jogan kasebut dawa ruangane. Bisa uga ana pengecualian amarga kabeh masalah sing luwih disenengi.

    2. Supaya ora ana jembaré papan sing sempit utawa dawa plancongan cedhak tembok / lawang, prelu direncanakake. Nggunakake jembar ruangan, ngitung pira papan sing bakal dipasang ing area kasebut lan pinten papan sing kudu ditutupi papan sebagean. Bagekake papan sing isih loro dadi loro kanggo ngetung jembaré plancongan parsial. Apa padha ing dawa.

    3. Elinga yen larik pertama papan ora kudu dipotong kanthi jembar, kudu dipotong ilat sing ora didhukung supaya pinggiran sing resik lan padhet ana ing tembok.

    4. Kesenjangan ekspansi 8mm kudu dijaga saka tembok nalika dipasang. Iki bakal ngidini papan jurang ekspansi alami lan kontraksi saka papan.

    5. Papan kasebut kudune dipasang saka tengen nengen. Saka pojok sisih ndhuwur sisih ndhuwur kamar, pasang papan pisanan supaya alur jahitan sirah lan sisih katon.

    6. Pasang papan nomer loro ing baris pisanan kanthi angling ilat sisih cendhak menyang alur sisih dawa saka plank pertama.

    7. Kanggo miwiti baris kapindho, potong papan sing paling ora 152.4mm luwih cekak tinimbang plank pertama kanthi lebokake ilat sisih dawa menyang alur papan ing baris pisanan.

    8. Pasang papan nomer loro ing baris nomer loro kanthi lebokake ilat sisih cendhak menyang alur sisih dawa plank pisanan sing wis diinstal.

    9. Selarasake plank supaya pucuk ilat sisih cendhak dipanggonke ing sadawane lip alur papan ing baris pisanan.

    10. Gunakake kekuwatan sing lembut lan ing sudut 20-30 derajat, dorong ilat sisih cendhak menyang alur papan sing dipasang kanthi geser ing sadawane sisih dawa. Sampeyan bisa uga kudu ngangkat papan ing sisih tengen sithik kanggo ngidini tumindak "geser".

    11. Papan sing isih ana bisa dipasang ing ruangan kanthi nggunakake teknik sing padha. Priksa manawa kesenjangan ekspansi sing dibutuhake dikelola ing kabeh bagean vertikal sing tetep (kayata tembok, lawang, lemari lsp).

    12. Papan kasebut bisa dipotong kanthi gampang nganggo piso, mung gunakake sisih ndhuwur plancongan lan cepak papane dadi loro.

    Karakteristik Spesifikasi Tes lan Asil
    Ukuran (ing inci) 6 × 36; 6 × 48; 7 × 48; 8 × 48; 9 × 48; 12 × 24; 12 × 48; 12 × 36; 18 × 36
    Kandel 3.8mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm
    Lampiran / Gawe Serep 1.5mm utawa 2.0mm IXPE lan EVA
    Kasarasan ASTM F2055 - Lulus - maks. 0,010 maks
    Ukuran lan Toleransi ASTM F2055 - Lulus - +0.016 saben kaki linier
    Kandel ASTM F386 - Lulus - Nominal +0.005 ing.
    Keluwesan ASTM F137 - Lulus - ≤1.0 ing., Ora ana retak utawa rusak
    Stabilitas Dimensi ASTM F2199 - Lulus - ≤ 0,024 in per kaki linier
    Presensi Logam / Heavy EN 71-3 C - Ketemu Spesifikasi. (Timbal, Antimon, Arsenik, Barium, Kadmium, Kromium, Merkuri lan Selenium).
    Resistensi Asap Asap EN ISO 9239-1 (Flux Kritikal) Asil 9.1
    Rintangan Generasi Asap, Mode Non-Flaming EN ISO
    Flammabilitas ASTM E648- Kelas 1 Rating
    Indentasi Sisa ASTM F1914 - Lulus - Rata-rata kurang saka 8%
    Watesan Beban Statis ASTM-F-970 Lulus 1000psi
    Syarat kanggo Kelompok Wear pr EN 660-1 Thickness Loss 0.30<I<0.60 prEN 660-2 Volume Los 7.5<F <15.0
    Resistensi Slip ASTM D2047 - Lulus -> 0,6 Basah, 0,6 Garing
    Resistensi Cahya ASTM F1515 - Lulus - ∧E ≤ 8
    Resistensi Panas ASTM F1514 - Lulus - ∧E ≤ 8
    Perilaku Listrik (ESD) EN 1815: 1997 2,0 kV nalika dites ing 23 C + 1 C
    Heating Underfloor Cocog kanggo dipasang ing ngisor lantai.
    Curling Sawise Kena Panas EN 434 <2mm pass
    Konten Vinil Didaur Ulang Udakara 40%
    Recyclability Bisa didaur ulang
    Warranty Produk 10-Taun Komersial & Warga 15-Taun
    Floorscore Disertifikasi Sertifikat Disedhiyakake Sawise Nyuwun
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane