3D nilon dicetak kothak karpet YH Series

Katrangan singkat:

Jeneng Merek

DEWE

Kategori

Kothak karpet / Karpet Kantor / Karpet Modular

Seri

YH

Aplikasi

Bangunan kantor, ruang tunggu bandara, hotel, bank, apartemen, ruang pamer, mesjid, Greja, ruang konferensi, lobi, lorong, koridor, kasino, restoran lan area umum liyane.

Materi

Nggawe serep PVC
Serat tenunan 100% Nilon

Detail Produk

Tampilan Warna

Instalasi

Parameter Teknis

Tag Produk

Apa kothak Karpet?

Karpet Tiles umume dikenal kanthi jeneng "Patch Carpet," yaiku jinis bahan paving anyar kanthi bahan komposit elastis minangka backing lan dipotong dadi kothak. Saiki Carpet Tiles digunakake sacara umum, kayata kantor, ruang konferensi, hotel, sekolah, bandara lan wilayah liyane sing akeh lalu lintas

carpet-(3)

Struktur

carpet--TILES-STRUCTURE

Pira jinis Jubin Karpet sampeyan?

Miturut pola warna, dipérang dadi karpet jacquard lan karpet warna biasa;

Miturut bahan karpet, bisa dipérang dadi karpet nilon lan kothak karpet pp;

Miturut bahan punggung ing ngisor, bisa dipérang dadi Pvc back, Non-woven Polyester back, Bitumen back.

Miturut ukurane bisa dipérang dadi papan karpet lan ubin karpet.

carpet-(4)

Apa ciri khas saben jinis jubin karpet?

Fitur Jubin Karpet Nylon luwih alus lan duwe katahanan sing apik. Cocog kanggo wilayah sing padhet. Sawise diresiki, permukaan karpet dadi anyar. Umur layanan udakara limang nganti sepuluh taun. Sawetara wong bisa lolos tes perlindungan tingkat B1 geni. Kolega nggunakake ubin karpet nilon DEGE Brand, sing wis digunakake patang taun lan isih kondisine apik.

Nanging, Ubin Karpet polypropylene ora kuwat tahan, nandhang tutul, ora gampang nyedhot banyu, umur layanan sing kurang, lan katon ora apik sawise diresiki. Umur layanan telung nganti limang taun lan regane luwih murah tinimbang ubin karpet nilon. Ubin Karpet Polipropilena duwe pola sing akeh lan digunakake dening pelanggan sing asring ganti.

carpet-(5)

Apa kaunggulan Carpet Tiles?

carpet-(6)1. Kothak karpet bisa dadi kombinasi pola, lan kreativitas uga bisa uga sewenang-wenang. Bisa ngasilake efek visual karpet miturut karsane pamilik utawa gaya papan tartamtu kanthi kolokasi kreatif kanthi warna, pola lan tekstur sing beda. Ora mung bisa nampilake rasa alami sing santai, sederhana lan santai, nanging uga nuduhake kenceng, Tema ruang sing rasional lan rutin uga bisa milih gaya modern sing nyoroti tren estetika kayata avant-garde lan kepribadian.

2. Kothak karpet trep kanggo disimpen, mbukak lan mbongkar, transportasi lan mbukak. Spesifikasi utama ubin karpet yaiku 50 * 50cm lan 20 lembar / karton. Yen dibandhingake karo karpet lengkap, ora mbutuhake pemuatan mekanik lan pemunggahan mekanik, uga ora mbutuhake tenaga kerja sing akeh kanggo nggawa, apa maneh angel mlebu lift. Mula, cocog banget kanggo mbukak bangunan sing dhuwur. Ditambah karo spesifikasi sing tepat lan perakitan sing trep, bisa nambah efisiensi paving.

3. Kothak karpet gampang dijaga. Kothak karpet bisa dianyari kapan wae lan ing endi wae miturut permintaan. Gampang dijaga, diresiki lan diganti. Kanggo karpet kothak sing wis rusak lan lokal, sampeyan mung kudu nggawa lan ngganti utawa ngresiki siji-siji. Ora perlu nganyari maneh minangka karpet lengkap, sing bisa ngirit kuwatir, gaweyan lan dhuwit. Kajaba iku, pembongkaran lan perakitan jubin karpet sing trep nyedhiyakake kenyamanan pangopènan kabel lan peralatan jaringan pipa sing tepat ing sangisore lemah.

4. Karakteristik karpet kothak nduweni performa khusus anti banyu lan tahan lembab sing signifikan, mula cocog banget kanggo mbukak lantai dhasar utawa bangunan lemah. Ing wektu sing padha, ubin karpet uga duwe tahan api sing apik, sifat antistatik lan stabilitas dimensi lan retensi tampilan sing apik.

Keuntungan Kothak Karpet

carpet-tiles-advantage

Gambar Rincian

YH01
YH-01
YH-02
details

Spesifikasi Ubin Karpet

Jeneng Merek

DEWE

Kategori

Kothak karpet / Karpet Kantor / Karpet Modular

Seri

YH

Aplikasi

Bangunan kantor, ruang tunggu bandara, hotel, bank, apartemen, ruang pamer, mesjid, Greja, ruang konferensi, lobi, lorong, koridor, kasino, restoran lan area umum liyane.

Materi

Nggawe serep PVC
Serat tenunan 100% Nilon

Konstruksi

Tumpukan Loop

Cara pewarna

Solusi 100% dicelup

Dhuwur tumpukan

3-8mm

Bobot tumpukan

300-900g / sqm

Desain

Simpenan / Ngatur miturut panjaluk pelanggan

Ukurane

50cm * 50cm, lsp.

Kesesuaian

Gunakake Kontrak Heavy
MOQ Disesuaikan: 1000sqm

Pengepakan

Tanpa Paket Pallet: Dikemas ing karton; Kanthi Paket Pallet: Dikemas ing karton kanthi palet kayu ing sisih ngisor lan segel plastik.
Tanpa Paket Pallet: 20pcs / CTN, 5sqm / ctn, 900CTns / 20ft, 4500sqm / 20ft (22kgs / ctn); Kanthi Paket Pallet: 20ft: 20pcs / CTN, 5sqm / ctn, 56kayu / palet, 10 palet / 20 kaki, 560ctns / 20ft, 2800sqm / 20ft (22kgs / ctn)

Pelabuhan

Shanghai

Wektu Pangiriman

10-25 dina kerja sawise nampa setoran

Bayaran

30% T / T sadurunge lan 70% T / T sajrone 7 dina sawise nampa salinan B / L) / 100% L / C sing ora bisa dibatalake ing ngarep, pembayaran Paypal lsp.

Kepiye Cara Instal Kothak Karpet?

Umume, bobot tumpukan jubin karpet udakara 500-900 gram saben meter persegi, lan bobote karpet kandhel lan kandel luwih dhuwur. Mula, penyimpangan bobot sing disebabake dening permukaan karpet gampang dibedakake karo mata telanjang. Cara tes iki diwatesi mung mbandhingake karpet materi sing padha

carpet-(7)

Kepiye cara ngadili kualitas Kothak Karpet?

Umume, bobot tumpukan jubin karpet udakara 500-900 gram saben meter persegi, lan bobote karpet kandhel lan kandel luwih dhuwur. Mula, penyimpangan bobot sing disebabake dening permukaan karpet gampang dibedakake karo mata telanjang. Cara tes iki diwatesi mung mbandhingake karpet materi sing padha

carpet-(1)

Jinis Desain Bali

carpet-tiles-back-design
carpet-tiles-back-advantage

Daftar Kemasan Kothak Karpet

Daftar Kemasan Kothak Karpet
Seri Ukuran / PCS PCS / CTN SQM / CTN KGS / CTN Quantity / 20ft (Tanpa Paket Pallet) Quantity / 20ft (Kanthi Paket Pallet)
DT 50 * 50cm 24 6 22 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
DS 20 5 18 800ctns = 4000sqm 56ctns / pallet, 10pallets = 560ctns = 2800sqm
TH / YH 24 6 26.4 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
DL800 / DL900 / DX / DM / DK 24 6 18 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
DA100 / DA600 / DA700 20 5 19.8 800ctns = 4000sqm 56ctns / pallet, 10pallets = 560ctns = 2800sqm
DA200 / CH 20 5 21.5 800ctns = 4000sqm 56ctns / pallet, 10pallets = 560ctns = 2800sqm
DE6000 20 5 17.6 800ctns = 4000sqm 52ctns / pallet, 10pallets = 520ctns = 2600sqm
DH2000 / DF3000 / DY7000 20 5 19.7 800ctns = 4000sqm 40ctn / palet, 10 palet = 400ctns = 2000sqm
NA 26 6.5 18 800ctns = 5200sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 4160sqm
BEV BAD / BMA 24 6 18 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
PRH 24 6 20 800ctns = 4920sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm
PEO PNY / PHE PSE 100 * 25cm 26 6.5 20 800ctns = 5200sqm 64ctns / pallet, 10pallets = 640ctns = 3840sqm

Proses Produksi Kothak Karpet

1-Loom-Machine

1 Mesin Loom

4-Cutting

4 Nglereni

2-Gluing-Machine

2 Mesin Gluing

5-Warehouse

5 Gudang

3-Backing-Machine

3 Mesin Backing

6-Loading

6 Ngunggah

Aplikasi

application-(1)
application-(3)
application-(2)
application-(4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • about17Methord Instalasi Karpet Karpet
    carpet-tiles-Installation-Methord

    1. Bukak stiker karpet banjur pasang stiker karpet 1/4 ing sangisore jubin karpet
    2. Sijine jubin karpet kapindho kajaba sing pertama miturut langkah 1
    3. Sijine jubin karpet liyane kanthi apik nganti pojok
    4. Pencet sendi sawise instalasi ubin karpet rampung

     

    about17Arahan Instalasi Karpet Karpet

    carpet-tiles-installation-direction

    Ana panah arah ing sisih mburi jubin karpet, nuduhake arah tumpukan sing padha ing permukaan karpet. Nalika nyelehake, wenehi konsistensi arah panah. Sanajan nomer warna sing padha karo batch sing padha, mung jubin arah sing padha kabeh, ora bakal ana bedane visual Mula, karpet sing dirakit bisa entuk efek visual saka karpet gulung gedhe umume. Kanggo khusus utawa miturut karakteristik pola permukaan karpet tartamtu (kayata permukaan karpet bergaris biasa), bisa uga dilebokake kanthi vertikal utawa ora teratur.

     

    carpet-tiles-Technical-Parameters

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane