30mm Ponggawa Hijau Alami

Katrangan singkat:

Barang Lansekap Ponggawa Suket
Werna LGL03-01, LGD03-01, LGL04-01, LGD04-01// PGD01-01
Jinis Benang PE + PP/ PP
Dhuwur tumpukan 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm, lsp.// 6mm-15mm
Tingkat jahitan 120kutu / m- 200stiches / m.// 200stiches / m-300stiches / m
Pengukur 3/8 inci // 3/16 inci

Detail Produk

Tampilan Warna

Instalasi

Parameter Teknis

Tag Produk

Cara njaga suket gawean

Yen dibandhingake karo suket alami, biaya pangopènan lan pangopènan suket gawean luwih murah, nanging pangopènan lan pangopènan sing pas bisa luwih dawa umur layanan lan estetika suket gawean.

Siklus pangopènan suket gawean ora kudu saben dinane, nanging kudu netepi sarat dhasar kasebut. Pisanan, jaga-jaga supaya situs tetep resik lan rapi, ngresiki rutin, utawa lebokake sampah sing cukup kanggo ngatasi masalah iki kanthi efektif. Kapindho, pratandha "Ora Udud" lan "Ora Ana Pangan" bakal dipasang ing papan kasebut. Katelu, yen ana masalah ing pekarangan, dandani kanthi tepat wektu.

Reresik lan dekontaminasi suket gawean:
1.Gunakake sapu sing alus kanggo ngresiki potongan kertas, godhong lan sekam lan lebu sing bisa dirembes liyane, banjur bilas nganggo banyu sing resik, lan pungkasane usap nganggo andhuk nyerep.
2.Gunakake sikat hard kanggo nyampur filamen suket saben rong minggu, lan sisir filamen suket ing arah sing ngelawan arah sing diwutahake.
3.Disaranake spons kudu dicelupake ing perchlorethylene kanggo ngilangi sebagian besar reregetan, kayata lipstik, minyak sing bisa dimasak, tar, cat, cat, lsp.
4.Kepiye cara ngrampungake jamur utawa jamur ing rumput buatan? Sampeyan bisa pour 1% hidrogen peroksida menyang banyu, direndhem ing banyu sawise diusap.

Sampeyan uga kudu mriksa gambut gawean kanthi rutin, sawise rampung perawatan lan perawatan. Kaping pisanan, sampeyan kudu mriksa kanthi tliti apa longgar, apa dhasar pucuk wis rusak, suwek, dibakar, lsp. Yen sampeyan nemokake kerusakan gedhe, hubungi perusahaan profesional kanggo ndandani wektu. Titik nomer loro sing kudu digatekake, yen nemoni udan deres utawa reresik, bisa uga bakal ngilangi pengisian, sampeyan kudu nyemprotake partikel karet kanggo ngisi.

Struktur

artificial-grass-Structure

Constrution Turf Ponggawa

Artificial-Turf-constrution

Ukurane

Artificial-Turf-size

Kauntungan Suket Ponggawa

carpet-tiles-advantage

Spesifikasi Rumput Ponggawa Sepak Bola

Barang Lansekap Ponggawa Suket
Werna LGL03-01, LGD03-01, LGL04-01, LGD04-01// PGD01-01
Jinis Benang PE + PP/ PP
Dhuwur tumpukan 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm, lsp.// 6mm-15mm
Tingkat jahitan 120kutu / m- 200stiches / m.// 200stiches / m-300stiches / m
Pengukur 3/8 inci // 3/16 inci
Dtex 8800, 9500 // 1800
Nggawe serep PP+ SBR, PP + NET + SBR, PP + NET + GANDHUNG SBR //PP + SBR, PP + Bulu + SBR
Dawane muter 25m utawa khusus
Jembar gulung 2m, 4m
Paket Dibungkus ing pipa kertas diameter 10cm, ditutupi kain PP
Syarat Infill NO
Lamaran lanskap, panggunaan luang, taman kanak-kanak
Garansi 8-10 taun
Wektu pangiriman 7-15 dina
Sertifikat ISO9001 / ISO14001 / CE / SGS, lsp.
Loading Quantity 20 'GP: udakara 3000-4000sqm; 40HQ: babagan 8000-9000qm

Gambar Rincian

Synthetic-Grass-quality

Jinis Desain Bali

artifical-grass-green-back
artifical-grass-black-back

Inspeksi Kualitas

waterproof--artificial-grass

Super tahan banyu permeabel

high-density-artificial-grass

Kapadhetan dhuwur lan luwih awet

natural-artifical-grass

Ramah lingkungan lan lingkungan 

Fire-prevention-artificial-turf

Super tahan api

Proses Produksi Suket Ponggawa

1-artificial-grass-Yarn-Making

1 Nggawe Benang suket

4-Turf-Weaving

4 Tenun Turf

7-Finished-Turf

7 Rumput

2-Finished-Yarn

2 Benang Rampung

5-Semi-finished-Turf

5 Kembang Semi rampung

8-artificial-turf-Package

8 Paket gambut buatan

3-Turf-Rack-2-(2)

3 Rak gambut 2

6-Backing-Coating-and-Drying

6 Lapisan Serep lan Pangatusan

9-artificial-grass-Warehouse

9 Warehouse suket gawean

Paket

Paket Rumput Ponggawa

artificial-grass-Bag-Package

Paket Kothak Turf Ponggawa

artificial-grass-carton-package
artificial-turf-box-package
4
grass-mat-package

Pemuatan Jagung Ponggawa

grass-package
artificial-turf-package
artificial-grass-package

Aplikasi

4-ARTIFICIAL-GRASS
football-grass
home-Synthetic-Lawn
5-ARTIFICIAL-GRASS
garden-Synthetic-Lawn
office-Synthetic-Lawn

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • about17Langkah-langkah Instalasi

    Installation-diagram-of-basketball-court-1 Installation-diagram-of-basketball-court-2 Installation-diagram-of-basketball-court-3 Installation-diagram-of-basketball-court-4 Installation-diagram-of-basketball-court-5 Installation-diagram-of-basketball-court-6 Installation-diagram-of-basketball-court-7 Installation-diagram-of-basketball-court-8 Installation-diagram-of-basketball-court-9 Installation-diagram-of-basketball-court-10 Installation-diagram-of-basketball-court-11

    about17Piranti Instalasi

    install-artificial-grass-tool

    Karakteristik Nilai Tes
    Suket Sintetis kanggo Lansekap
    Jembar Gulung Standar: 4m / 2m ASTM D 5821
    Panjang Gulung Standar: 25m / 10m ASTM D 5822
    Kapadhetan Linear (Denier) 10.800 Gabungan ASTM D 1577
    Kandel Benang 310 Mikron (mono) ASTM D 3218
    Kekuwatan Tensile 135 N (mono) ASTM D 2256
    Bobot tumpukan * 10mm-55mm ASTM D 5848
    Pengukur 3/8 inci ASTM D 5826
    Jahitan 16 s / 10cm (± 1) ASTM D 5827
    Kapadhetan 16.800 S / Sq.m ASTM D 5828
    Resistensi Geni  Efl ISO 4892‐3: 2013
    STABILITAS UV: Siklus 1 (Skala Abu-abu 4‐5) ISO 105 ‐ A02: 1993
    Produsen serat kudu saka sumber sing padha
    Spesifikasi ing ndhuwur iku nominal. * Nilai yaiku +/- 5%.
    Dhuwur Tumpukan Rampung * 2 ″ (50mm) ASTM D 5823
    Bobot Produk (total) * 69 oz./yd2 ASTM D 3218
    Bobot Gawe Utama *  7.4 oz./yd2 ASTM D 2256
    Bobot lapisan sekunder ** 22 oz./yd2 ASTM D 5848
    Jembar Kain 15 ′ (4,57m) ASTM D 5793
    Gauge Tuft 1/2 ″ ASTM D 5793
    Nyekel Kekuwatan Luh 200-1b-F ASTM D 5034
    Bungkus Tuft > 10-1b-F ASTM D 1335
    Infill (Pasir)  3,6 pon Pasir Silika Ora ana
    Infill (Karet)  2 lbs. Karet SBR Ora ana
    Pad Underlayment Trocellen Progame 5010XC
    Kajaba sing diarani minimal, spesifikasi ing ndhuwur nominal.
    * Nilai yaiku +/- 5%. ** Kabeh nilai +/- 3 oz./yd2.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane