100% Panel Dinding Kamar Mandi Waterproof Cladding - Tekstur Kayu

Katrangan singkat:

Apa Keuntungan Cladding Panel Dinding?

1. Perlindhungan ijo lan lingkungan

Bahan baku sing digunakake ing permukaan produk yaiku bahan sing ramah lingkungan. Kamar sing dipasang kanthi ramah lingkungan lan tanpa rasa. Yen ruangane dihias kanthi sakabehe, ora bakal ana proses nggambar. Iki ngatasi masalah wektu dekorasi materi lan bau cat. Yen sampeyan nginstal dina iki, sampeyan bisa sesuk, sing bisa ngirit wektu.

2, gampang dipasang

Yen dibandhingake karo bahan dekorasi tradisional, panel tembok sing terintegrasi bisa dipasang kanthi cepet. Lumahing tembok tradisional kudu dicet kaping pirang-pirang nganggo bubuk lan cet dempul, dene panel tembok integral umume mung kudu dipasang kanthi langsung. Tembok ora butuh perawatan lan bisa dipasang langsung. Ing omah atos.

3, anti banyu lan tahan lembab

Iklim sing lembab ing sisih kidul ndadekake ruangane luwih lembab. Tembok kanthi ubin keramik utawa cat bakal nuduhake akeh noda banyu, lan panel tembok sing terintegrasi bisa tetep garing nganti suwe.

4, gampang digosok tanpa deformasi

Teknologi komposit poliuretan sing digunakake ing permukaan tembok terintegrasi ora ana efek deformasi lan ora ana penuaan sawise produk dibentuk. Wallboard terintegrasi diproses kanthi proses nutupi suhu tinggi, sing nduweni fungsi anti banyu lan tahan lembab sing apik banget. Noda mung bisa dicopot kanthi ngresiki alon-alon, lan cukup resik kanggo ngresiki.

 


Detail Produk

Tampilan Warna

INSTALASI lan AKSESORI

SPESIFIKASI TEKNIK

Tag Produk

Gambar Wall Wpc Interior lan Efek Panel Dinding SPC kanggo Background Wall

Apa panel pvc?

Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, bahan dekorasi interior dadi saya dhuwur lan macem-macem. Antarane, pangembangan panel luwih apik banget, lan panel-PVC PANEL khusus ditemokake, sing akeh jeneng, kayata panel wpc pvc, nginstal panel tembok wpc kanthi cepet lan sapanunggalane, produk kasebut minangka jinis dekorasi tembok anyar materi sing digawe nganggo bahan pvc minangka bahan baku lan proses film permukaan. Saiki, panel tembok pvc mboko sithik ngganti bahan bangunan tembok tradisional. Tampilan panel tembok bisa dibentuk kanthi macem-macem cara. Cara sing paling umum yaiku teknik dekorasi kayata syuting hiasan lan pencetakan 3D.

PVC PANEL bisa dipérang dadi V lan lapisan datar ing sendi. Sisih mburi dirancang nganggo piring sing rata lan alur anti-slip. Ambane 400mm lan 600mm.

Keuntungan Panel Pvc Wall, kanggo memenuhi panggunaan papan komersial lan domestik:
1. Perlindhungan lingkungan, hemat energi, bisa digunakake maneh, 100% bebas saka formaldehida lan bahan-bahan mbebayani liyane.
2. Bebas lembab, anti-korosi, tahan api lan tahan serangga.
3. Daya gantung sing kuat, gantung siji-titik 30kgs, bisa digunakake kanggo nyandhang beban ing macem-macem acara.
4. Cantik lan gampang diresiki lan dijaga.
5. Kateguhan sing apik, bobot entheng, dawa bisa dipotong sawenang-wenang tanpa kelangan sampah lan sampah
6. Cetakan siji potong, gampang dipasang, periode konstruksi cekak, ora ana syarat kanggo lingkungan konstruksi.

jiegou
icon

Werna Multiple

yanse

Ukurane

CHICUN

Gambar Detil

details-(1)details-(2)details-(3)details-(4)details-(5)details-(6)details-(7)details-(8)

Gabungan Tyle

pinjie

Spesifikasi

Jeneng produk Cladding Tembok Wpc Interior
Merek DEWE
Kode Hs 3925900000
Model  Panel Dinding Tekstur Kayu
Ukurane  400 * 8mm
Lenghth 2,8 Meter utawa utawa Customized
Lumahing Film Pvc Laminasi
Materi SPC: Komposit Batu Pvc. Wêdakakêna resin PVC, bubuk kalsium ringan lan bahan tambahan liyane
Werna Ek, Emas, Mahoni, Jati, Cedar, Abang, abu-abu klasik, Kenari ireng
Pesenan minimal Kontainer 20ft, 500 meter saben Werna
Paket Kanton standar
Penyerapan banyu Kurang saka 1%
Tingkat tahan api- Tataran B
Jangka wektu pambayaran 30% T / T sadurunge, sisan 70% mbayar sadurunge dikirim
Wektu pangiriman Sajrone 30 dina
Pangandikan Werna lan ukurane bisa diganti miturut panjaluk pelanggan
Lamaran 

 

 

Kauntungan

 

 

 

Hotel, bangunan komersial, rumah sakit, sekolah, pawon omah, kamar mandhi, dekorasi interior lan liya-liyane
1) Stabilitas dimensi, umur dawa, rasa alami
2) Resistensi rot lan crack
3) Stabil liwat suhu sing jembar, tahan cuaca
4) tahan lembab, nyala api kurang
5) Tahan pengaruh dhuwur
6) Meneng banget lan penylametan kuku
7) Ramah lingkungan, bisa didaur ulang
8) Jembar saka rampung lan tampilan
9) Gampang diproduksi lan gampang digawe
10) Ora ana bahan kimia beracun utawa pengawet

Kauntungan

A. 100% Waterproof
B. Ramah Lingkungan
C. Nyerep Swara
A. 100% Waterproof

bu-(5)

B. Ramah Lingkungan

grain-(1)

C. Nyerep Swara

grain-(4)

Gambar Barang Rampung

Aplikasi

application-(1)
application-(4)
application-(3)
application-(2)

Proyek


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • parts (3) parts (2)

    about17Instalasi Panel Wall

    parts-(8) parts-(1)parts (7)

    Cara 1: Kuku panel tembok langsung menyang tembok liwat cllip logam

    Cara 2: Pasang keel ing tembok dhisik, lan langsung paku panel tembok menyang keel liwat klip logam

     

    Cara 3: Paku panel tembok ing tembok langsung nganggo senapan paku udara

    about17Desain lan Instalasi Aksesoris Panel Dinding

    parts (5) 1 2

    Tips instalasi:

    Lebokake Gesper Pvc ing tembok luwih dhisik, banjur pasang aksesoris menyang Gesper pvc

    Karakteristik Spesifikasi Tes lan Asil
    Kasarasan ASTM F2055 - Lulus - 0,020 maks. Maks
    Ukuran lan Toleransi ASTM F2055 - Lulus - +0.015 saben kaki linier
    Kandel ASTM F386 - Lulus - Nominal +0.006 ing.
    Keluwesan ASTM F137 - Lulus - ≤1.1 ing., Ora retak utawa rusak
    Stabilitas Dimensi ASTM F2199 - Lulus - ≤ 0,025 in saben kaki linier
    Presensi Logam / Heavy EN 71-3 C - Ketemu Spesifikasi. (Timbal, Antimon, Arsenik, Barium, Kadmium, Kromium, Merkuri lan Selenium).
    Resistensi Asap Asap EN ISO 9239-1 (Flux Kritik) Asil 9.2
    Rintangan Generasi Asap, Mode Non-Flaming EN ISO
    Flammabilitas ASTM E648- Kelas 1 Rating
    Indentasi Sisa ASTM F1914 - Lulus - Rata-rata kurang saka 8%
    Watesan Beban Statis ASTM-F-970 Lulus 1000psi
    Syarat kanggo Kelompok Wear pr EN 660-1 Thickness Loss 0.30<I<0.60 prEN 660-2 Volume Los 7.6<F <15.0
    Resistensi Slip ASTM D2047 - Lulus -> 0,6 Basah, 0,6 Garing
    Resistensi Cahya ASTM F1515 - Lulus - ∧E ≤ 9
    Resistensi Panas ASTM F1514 - Lulus - ∧E ≤ 9
    Perilaku Listrik (ESD) EN 1815: 1997 2,0 kV nalika dites ing 23 C + 1 C
    Heating Underfloor Cocog kanggo dipasang ing ngisor lantai.
    Curling Sawise Kena Panas EN 434 <1.8mm pass
    Konten Vinil Didaur Ulang Udakara 40%
    Recyclability Bisa didaur ulang
    Warranty Produk 10-Taun Komersial & Warga 15-Taun
    Floorscore Disertifikasi Sertifikat Disedhiyakake Sawise Nyuwun
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane