Babagan Perusahaan

DEGE minangka Penyedia Solusi Lantai lan Tembok Siji.

Iki diadegake ing Changzhou City, Provinsi Jiangsu ing taun 2008, fokus ing riset, pengembangan, produksi lan penjualan bahan jubin lan tembok.

Warta

  • Rising Star of Home Decor ——- Panel Dinding WPC Interior

    Panel tembok komposisi plastik-kayu (WPC) disenengi banget dening pelanggan amarga kinerja sing unggul, resistensi retakan lan deformasi, lsp. Apa Panel Tembok WPC? Panel tembok plastik plastik ora gampang deformasi, tahan lembab, tahan serangga, gampang diresiki, ...

  • Apa Sampeyan Ngerti Babagan Genteng Dek Komposit

    Seri DIY dekor plastik-plastik nuduhake gaya apik kanthi sosok cilik, sing luwih cocog kanggo diaspal ing plataran utawa balkon. Pisanan, ayo goleki gaya produk: Iki ...

  • Napa Umume Umume Pilih Lantai SPC?

    Lantai plastik watu SPC digawe saka polimer polivinil klorida lan resin minangka bahan baku utama. Sawise plastisitas suhu dhuwur saka sheet sing diekstrusi, papat rol menehi kalender lan panasake decora film warna ...

  • Apa Klambi WPC & Kepiye Cara Nggunakake?

    Klambi WPC minangka istilah arsitektur. Iki uga minangka bahan bangunan sing ramah lingkungan sing umume digunakake ing njobo. Klambi kasebut bisa nambah insulasi lan estetika bangunan kasebut. Salah sawijining kaluwihan paling gedhe saka claddi ...